Close
Sök

Specialsök-halsband, handsydda i Sverige

Tillverkare: Mindox
349,00 kr
Unikt , handsytt halsband till specialsök. Halsbandet är svart, har smidig vaddering och har SPECIALSÖK broderat i ljusgrått. Halsbandet har justerbar längd och ett svart snabbspänne i plast. Specialsökshalsbandet har silverfärgad metallring som du fäster kopplet i. Varje halsband är sytt för hand på västkusten i Sverige.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Snabbspännet gör det lätt att ta på inför söket, och det kan vara skönt att slippa dra halsbandet över huvudet då det triggar vissa hundar så de går upp i varv. Halsbanden har justerbar längd och måtten som anges är ungefärliga från kortaste till längsta måttet för halsbandet när det är knäppt.

  • Längd 22-26 cm - bredd 2,5-3 cm
  • Längd 27-31 cm - bredd 2,5-3 cm
  • Längd 33-36 cm - bredd 3-3,5 cm
  • Längd 37-40 cm - bredd 3-3,5 cm
  • Längd 42-46 cm - bredd 3-3,5 cm
  • Längd 42-46 cm - bredd 3-3,5 cm
  • Längd 48-51 cm - bredd 3-3,5 cm
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialÅtervunnet polyester från petflaskor
ProduktionNärproducerat
UrsprungSverige
FörpackningIngen förpackning
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Belly Bone liten - tuggben nöt & vom

Belly Bone från RAUH är ett gott tuggben av rullat nötskinn med biff av nötmage i mitten.

Tillverkat av nöthud helt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Inga farliga ändknutar, inget lim och ingen färg. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
Passar till liten och medelstor hund.
60,00 kr

Antiglidkoppel pistolhake, 12mm

Smalt antiglidkoppel med pistolhake. Invävd gummitråd ger fint grepp och längden 3 meter ger frihet till din hund. Perfekt till nosework och specialsök. Fungerar lika bra till vardags om du vill ha ett lite längre koppel med bra grepp. Rikligt färgutbud så du kan få den perfekta matchningen, viktiga grejer. Svensktillverkat.
180,00 kr