Close
Sök

Tassax Lila Loves It

Tillverkare: Lila Loves It
375,00 kr
Tassax, alltsÄ en speciell sax för tassarna, det Àr riktigt bra att ha. Tassaxen frÄn Lila Loves It Àr sidig och lagom stor sÄ du kommer Ät mellan trampdynorna. Den Àr sÀker, utan spetsar som kan sticka den kÀnsliga huden i tassarna. En mikrotandning av bladet hindrar hÄren frÄn att glida undan nÀr du trimmar tassarna. Klosaxen Àr tillverkad i Tyskland
Lagerstatus: I lager
+ -
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialMetall
ÅtervinningÅtervinns som metall
UrsprungTyskland
FörpackningPapper
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
DĂ„lig
UtmÀrkt
Kunder som köpte denna köpte ocksÄ

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips Ă€r hundtugg tillverkat av Ă€lghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer frĂ„n vilda Ă€lgar hĂ€r i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men ocksĂ„ hundar med kĂ€nsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar smĂ„ och medelstora hundar. Ett chips Ă€r ungefĂ€r 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen sĂ€ljs styckvis och du fĂ„r ett bĂ€ttre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Frystorkade lammedaljonger, hundgodis / helfoder

Sund Hundmats frystorkade lammedaljonger Àr ett torrt helfoder som fungerar precis lika bra som belöningsgodis dÄ det Àr supergott och enkelt att dela i mindre bitar. Det Àr bÄde nyttigt och ett bra miljöval. Köttet i lammedaljongerna kommer frÄn djur som fÄtt möjlighet att gÄ ute varje dag hela Äret.
De frystorkade medaljongerna Àr perfekt nÀr du ska trÀna eller tÀvla och vill belöna med det allra godaste. Och det Àr ett riktigt bra val pÄ vandringen, nÀr du Äker ut med bÄten pÄ semestern eller pÄ campingsemester. Eftersom det Àr ett nyttigt helfoder blir det ocksÄ ett enkelt och nyttigt foderval varje dag hela Äret.
139,00 kr

Oxhjärta - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Frystorkat oxhjÀrta Àr ett nyttigt och gott belöningsgodis som Àr helt fritt frÄn tillsatser.
Det frystorkade godiset Ă€r perfekt nĂ€r du ska trĂ€na eller tĂ€vla och vill belöna med det allra godaste. Men det funkar förstĂ„s perfekt pĂ„ promenaden ocksĂ„. Även populĂ€rt bland kattvĂ€nner.
89,00 kr

Andbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Frystorkade andbitar Àr fina och lÀtta att bryta lÀngs köttets fibrer. De luktar nÀstan ingenting men testpaneler hÀr sÀger att de smakar desto godare. Den tionde smaken i Sund Hundmats succéserie med frystorkade bitar av olika slag. Helt fritt frÄn tillsatser, alltsÄ lika nyttigt som gott.
Det frystorkade godiset Àr superfin belöning vid trÀning och tÀvling eller nÀr det ska vankas nÄgot extra gott av nÄgon anledning. Det bÀsta Àr att en kan unna sig det som vardagsgodis ocksÄ, för det Àr riktigt prisvÀrt.
129,00 kr