Close
Sök

Tassax Lila Loves It

Tillverkare: Lila Loves It
375,00 kr
Tassax, alltsÄ en speciell sax för tassarna, det Àr riktigt bra att ha. Tassaxen frÄn Lila Loves It Àr smidig och lagom liten sÄ du kommer Ät mellan trampdynorna. Den Àr sÀker, utan spetsar som kan sticka den kÀnsliga huden i tassarna. En mikrotandning av bladet hindrar hÄren frÄn att glida undan nÀr du trimmar tassarna. Klosaxen Àr tillverkad i Tyskland
Lagerstatus: Ej i lager
+ -
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialMetall
ÅtervinningÅtervinns som metall
UrsprungTyskland
FörpackningPapper
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
DĂ„lig
UtmÀrkt
Denna saxen har jag saknat
Liten sax som kommer lätt åt mellan trampdynorna. Skarp och klipper smidigt och lätt. Perfekt till tassarna och även till mustaschen och håret vid öronen och under svansen. Eftersom den inte har vassa toppar känns det tryggt för mig.
Lina | 2023-10-28 07:43
HjÀlpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte ocksÄ

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips Ă€r hundtugg tillverkat av Ă€lghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer frĂ„n vilda Ă€lgar hĂ€r i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men ocksĂ„ hundar med kĂ€nsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar smĂ„ och medelstora hundar. Ett chips Ă€r ungefĂ€r 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen sĂ€ljs styckvis och du fĂ„r ett bĂ€ttre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Kong® Classic av naturgummi

RödKongŸ Classic Àr en av de mest vÀlkÀnda hundleksakerna. Det Àr ocksÄ den som ofta anvÀnds som doftetikett i hundsporten specialsök, dÀr hundarna lÀr sig att söka efter röd Kong som har sin egen, unika doft. DÄ klipper du sönder valfri storlek av Kong och anvÀnder smÄbitar. Att leta efter hela Kongen Àr en rolig start om din hund tycker om att leka med den.

Vi har KongŸ Classic i fem olika storlekar och den fungerar förstÄs utmÀrkt att leka med, det Àr en bra start inför specialsöket. Den studsar roligt om du kastar och den Àr i mycket tÄligt naturgummi och ihÄlig om du vill preparera den med nÄgot gott.
100,00 kr

Hundgodis Liten Bim Belly Bom

En riktigt smaskig energibomb för hunden som behöver en energikick. Perfekt pÄ vandring, energikrÀvande trÀning och tÀvling. Tillverkat av nötmage. Det nÀringsrikaste godiset som inte lÀmnar nÄgon oberörd. För vovven Àr det drömgott och för matte och husse luktar det helt Àrligt rÀtt illa.

Som alla RAUHs produkter Àr de helt utan tillsatsÀmnen och detta Àr kalltorkat. Bim Belly Bom finns i tvÄ storlekar och denna mindre passar till alla hundar som godis, smÄ och mellanstora och stora hundar. Det finns en stor ocksÄ.

PÄ bilden med fyra fina belöningar ser du framifrÄn: liten Bim Belly Bom, grisrulle, Àlgpinne och Bim Belly Bom.
17,00 kr

Njord nötstrips - tuggben

Njords nötstrips har hÀrlig smak för vovven och det Àr ett svenskt hantverk, tillverkad av svensk kohud frÄn lokala gÄrdar. Njords tuggben produceras av hela huden, inklusive den exklusiva narvhuden. Dessutom sitter hÄren kvar vilket gör att de kan utesluta kemikalier helt och hÄllet frÄn tillverkningsprocessen. Detta Àr ocksÄ orsaken till att tuggbenen kladdar mindre, hÄller lÀngre och smakar bÀttre. HÄren triggar hundens naturliga instinkter och hjÀlper matsmÀltningen genom dess höga fiberinnehÄll.
Nötstripsen bestÄr av lufttorkad hud, format som godisremmar, med ett nÄgot lÀttare tuggmotstÄnd. Det passar hundar av alla storlekar, men Àr sÀrskilt anpassat för den mindre hunden.
30,00 kr