Close
Sök

Titel-rosett 300 poäng nose work klass 1

200,00 kr
Har du och vovven tagit alla diplom i klass 1? Då kan det sitta fint med en rosett. Dessa levereras till oss i augusti. Du får gärna lägga en order, men vi levererar inte förrän i Augusti.
+ -

Tillverkad i Sverige, banden är i återvunnet material.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialPapper som uppfyller miljömärkningarnas kriterier
ProduktionNärproducerat
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som papper
FörpackningPapper som uppfyller miljömärkningarnas kriterier
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

POCKET 🐶 magnet dofthållare 20x6x15 mm grå

Dofthållare med magnet är en dofthållare i helt ny tappning. När du tränar Nose Work kan en dofthållare med magnet ta dina gömmor till en ny nivå. Magneten gör det möjligt för dig att fästa dofthållaren på elskåp, element, stuprör, i hjulhus, under fönsterbleck, ja... fantasin sätter gränserna. I dofthållaren placerar du din doftbärare med doft. Dofthållaren ser till att nosen inte kommer i direktkontakt med doftbäraren och doften. Och den ser också till att doften inte kommer i kontakt med omgivningen och kontaminerar på så vis mindre. Denna lilla dofthållare har en ficka för magnet och ett genomgående hål anpassat för en tops. Den är gjord av PETG.
En ljusgrå dosa är lätt att gömma och den grå färgen är väldigt ofta passande.
Ibland vill en hålla isär vilken dosa som har vilken doft och då är det bra med flera färger.
30,00 kr

Diplom-rosett nose work klass 1

Har du och vovven fått diplom i klass 1 kanske det känns fint med en rosett? Dessa levereras till oss i augusti. Du får gärna lägga en order, men vi levererar inte förrän i Augusti.
130,00 kr

Rådjur hundgodis Reindeer Liver - Farm & Forest®

Hundgodis på svenskt vilt från rådjur. Lufttorkade leverbitar som du enkelt bryter i mindre bitar. Rådjurslever är rikt på vitamin A bland annat. Spannmåls fritt som allt godis från Farm & Forest®. Detta är ett nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser.
100,00 kr

Eukalyptus-hydrolat Nose Work, Opella 50 ml

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work från Opella. Du får hydrolatet i en brun 50 ml glasflaska med svart pipett. På flaskans baksida finns en qr-kod med information om just din flaska eukalyptushydrolat.
Eukalyptus ingår i klass 1, 2, 3 och elit om du tävlar i Nose work.
Hydrolater skickas i en liten zip-påse för att minska risken för kontaminering.
85,00 kr