Agility - Handling del 2 - bok av Mikaela Holegård

Agility - Handling del 2 handlar även den om kommunikationen med din hund i agility. Boken tar upp de tre bytena japan, tysk och threadle, både hur du utför dem och var du ska utföra dem. Boken är praktiskt ringbunden.
Författare: Mikaela Holegård
Tillverkare: Mikaela Holegård
Lagerstatus: I lager
169,00 kr

Agility - Handling del 2

Japan, tysk och threadle

Boken Agility - Handling del 2 utvecklar din handling ytterligare och tar upp tre nya handlingstekniker japan, tysk och threadle så du får större möjligheter att handla din hund snabbt och smidigt och ni blir ännu vassare på träning och tävling.

Det vi gillar mest med Mikaela Holegårds böcker är att de är fyllda av träningsexempel som du tar med till agilityplanen och tränar just det du planerat att lära mer om. 

Trenderna inom agility går hela tiden mot att hitta ett allt mer effektivt sätt att handla sin hund runt banan. Allt för att göra det snabbaste loppet. Japan, tysk och threadle är tre tekniker där du som förare inte behöver stanna upp eller bromsa hunden med en frontning, som vi helst ska undvika då det i regel sänker hundens fart.

Är du redo att utmana dig själv med nya tekniker och utmana din hund med en effektiv handling? Då är den här boken helt rätt för dig! 

Den praktiska ringbindningen och det perfekta formatet gör den enkel att ta med på träningen och du får lätt upp den sida du vill jobba med. 

  • Fotograf: Jennifer Persson
  • Utgivningsår: 2017
  • Upplaga: 1
  • Ringbunden
  • 50 sidor
  • Format A5

Författare och grafisk form: Mikaela Holegård