Sök

Mental träning för agilityförare av Eva Marie Wergård

Tillverkare: Mikaela Holegård
199,00 kr
Mental träning för agilityförare - verktyg för att prestera på tävling.
Nu kommer äntligen den här boosten av mental träning som behövd för att höja din nivå på tävlingsplanen. Viljan att prestera på tävling kan ibland vara så stark att den sätter krokben för prestationen. I den här boken får du tips och verktyg för att hitta rätt fokus inför din uppgift som agilityförare.
Börja träna mental träning, precis som du tränar på annat inom agility.
Författare Eva Marie Wergård.
Lagerstatus: I lager
+ -
Beskrivning

Mental träning för agilityförare

Denna boken är verkligen ett verktyg för att prestera på tävling. Och det är kanske den du väntat på, som kommer hjälpa dig att komma vidare, för det är inte bara din hund som behöver träna på agility.

Boken är uppbyggd av texter, fina bilder, diskussionsfrågor och blad för anteckningar och tanken är att du verkligen ska använda boken, skriva i den, läsa och reflektera.

För oss känns det som att det skulle gå utmärkt att skapa en träningsgrupp som tillsammans går igenom boken och diskuterar och utvecklas i vårt sätt att tänka i samband med tävling.

Eva Marie Wergård är Nordens mest anlitade mentala tränare och föreläsare inom mental träning och hundsport. Vi på Hundigt har lyssnat på Eva Marie och det inspirerade verkligen och gav nya tankar, infallsvinklar och ny energi.

Eva Marie driver podcasten Mentala mästare som vi rekommenderar dig att lyssna på.

Om boken:

  • Författare: Eva Marie Wergård
  • Grafisk Form: Mikaela Holegård
  • Utgivningsår: 2019
  • Ringbunden
  • 106 sidor
  • Format A5
Kunder som köpte denna köpte också

Torkat hjärta från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Torkat hjärta är ett belöningsgodis som smakar riktigt gott för din hund. Det är värt att anstränga sig för en liten bit. Vårt torkade hjärta är närproducerad och till stor del ekologisk.

Hjärtat är torkat helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men kan brytas eller klippas till mindre bitar. Den smular mycket lite.
50,00 kr

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
35,00 kr

Starka tillsammans - i träning, tävling & tanke

Starka tillsammans - i träning, tävling & tanke. En suverän bok av Jenny Wibäck som ger inspiration och verktyg så du formar träning och tävling så som du vill ha det. Hundträning ska vara roligt.
249,00 kr

Igloo, fårskinnsleksak till lite mindre hund

Fårskinnsleksak med ett lite kortare handtag.

Fårskinn får många hundar att vilja leka. Perfekt att belöna med vid träning då den får plats i ryggfickan.
129,00 kr