Mental träning för agilityförare - bok av Eva Marie Wergård

Mental träning för agilityförare - verktyg för att prestera på tävling.
Nu kommer äntligen den här boosten av mental träning som behövd för att höja din nivå på tävlingsplanen. Viljan att prestera på tävling kan ibland vara så stark att den sätter krokben för prestationen. I den här boken får du tips och verktyg för att hitta rätt fokus inför din uppgift som agilityförare.
Börja träna mental träning, precis som du tränar på annat inom agility.
Författare Eva Marie Wergård.
Tillverkare: Mikaela Holegård
Lagerstatus: I lager
199,00 kr

Mental träning för agilityförare

Denna boken är verkligen ett verktyg för att prestera på tävling. Och det är kanske den du väntat på, som kommer hjälpa dig att komma vidare, för det är inte bara din hund som behöver träna på agility. 

Boken är uppbyggd av texter, fina bilder, diskussionsfrågor och blad för anteckningar och tanken är att du verkligen ska använda boken, skriva i den, läsa och reflektera. 

För oss känns det som att det skulle gå utmärkt att skapa en träningsgrupp som tillsammans går igenom boken och diskuterar och utvecklas i vårt sätt att tänka i samband med tävling. 

Eva Marie Wergård är Nordens mest anlitade mentala tränare och föreläsare inom mental träning och hundsport. Vi på Hundigt har lyssnat på Eva Marie och det inspirerade verkligen och gav nya tankar, infallsvinklar och ny energi. 

Eva Marie driver podcasten Mentala mästare som vi rekommenderar dig att lyssna på.

Om boken: 

  • Författare: Eva Marie Wergård
  • Grafisk Form: Mikaela Holegård
  • Utgivningsår: 2019
  • Ringbunden
  • 106 sidor
  • Format A5
Kunder som köpte denna köpte också

Starka tillsammans - i träning, tävling & tanke av Jenny Wibäck

Starka tillsammans - i träning, tävling & tanke. En suverän bok av Jenny Wibäck som ger inspiration och verktyg så du formar träning och tävling så som du vill ha det. Hundträning ska vara roligt.
249,00 kr

Igloo, fårskinnsleksak till lite mindre hund

Fårskinnsleksak med ett lite kortare handtag.

Fårskinn får många hundar att vilja leka. Perfekt att belöna med vid träning då den får plats i ryggfickan.
129,00 kr

AddPocket Kamouflage Extreme, midjebälte med extrafickor

AddPocket ger dig suveräna extrafickor när du ska träna, tävla eller rasta din hund. Modellen är smidig utan att vara i vägen och den passar till alla kläder. Praktiskt och bekvämt. Du sparar dina vanliga kläder då du slipper söla ner dem med hundgodis som luktar eller kladdar. Du har allt lättåtkomligt.
AddPocket ger dig en rymlig ficka med lock med magnetlås på vardera höft. I den högra finns en invändig mindre ficka för t ex mobil, bajspåsar, klicker eller vad du tycker kan passa. midjebälte. På baksidan av varje ficka finns en dragkedjeficka för t ex bilnyckel, mobil eller annat som du vill ha lite skyddat och som du inte behöver komma åt lika lätt.
Bältet stängs med en bred kardborre vilket gör att du kan ha AddPocket året runt, även med en stor jacka under. AddPocket Extreme är tillverkad i ett vatten- och smutståligt polyestermaterial. Insidan av fickorna är klädda med ett smutsavvisande material som gör dem lätta att hålla rena och tvätta av.
429,00 kr