Close
Sök

Mental träning för agilityförare av Eva Marie Wergård

Tillverkare: Mikaela Holegård
199,00 kr
Mental träning för agilityförare - verktyg för att prestera på tävling.
Nu kommer äntligen den här boosten av mental träning som behövd för att höja din nivå på tävlingsplanen. Viljan att prestera på tävling kan ibland vara så stark att den sätter krokben för prestationen. I den här boken får du tips och verktyg för att hitta rätt fokus inför din uppgift som agilityförare.
Börja träna mental träning, precis som du tränar på annat inom agility.
Författare Eva Marie Wergård.
Lagerstatus: Ej i lager
+ -

Mental träning för agilityförare

Denna boken är verkligen ett verktyg för att prestera på tävling. Och det är kanske den du väntat på, som kommer hjälpa dig att komma vidare, för det är inte bara din hund som behöver träna på agility.

Boken är uppbyggd av texter, fina bilder, diskussionsfrågor och blad för anteckningar och tanken är att du verkligen ska använda boken, skriva i den, läsa och reflektera.

För oss känns det som att det skulle gå utmärkt att skapa en träningsgrupp som tillsammans går igenom boken och diskuterar och utvecklas i vårt sätt att tänka i samband med tävling.

Eva Marie Wergård är Nordens mest anlitade mentala tränare och föreläsare inom mental träning och hundsport. Vi på Hundigt har lyssnat på Eva Marie och det inspirerade verkligen och gav nya tankar, infallsvinklar och ny energi.

Eva Marie driver podcasten Mentala mästare som vi rekommenderar dig att lyssna på.

Om boken:

  • Författare: Eva Marie Wergård
  • Grafisk Form: Mikaela Holegård
  • Utgivningsår: 2019
  • Ringbunden
  • 106 sidor
  • Format A5
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

120 bajspåsar med handtag, nedbrytbara Beco

Becos bajspåsar är helt nedbrytbara, rymliga, starka och har handtag som lätt knyts.  

Den naturliga oxidationsprocessen påskyndas tills produkten inte längre är en plast utan ett material som bakterier och svampar på land eller i hav kan leva av. Om den av misstag hamnar i naturen istället för i soporna kommer den alltså att brytas ned tills det inte finns något kvar, på samma sätt som naturens avfall.
Bäst är att du slänger bajspåsen med innehåll i soporna. Då är påsen lika ofarlig som innehållet.
130,00 kr

Torkat hjärta från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Torkat hjärta är ett belöningsgodis som smakar riktigt gott för din hund. Det är värt att anstränga sig för en liten bit. Vårt torkade hjärta är närproducerad och till stor del ekologisk.

Hjärtat är torkat helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men kan brytas eller klippas till mindre bitar. Den smular mycket lite.
55,00 kr

Orbiloc Safety Light suverän hundlampa

Orbiloc Safety Light syns oslagbart bra, är lätt att fästa på sele eller halsband, har otroligt lång livslängd och är vattentät. Orbiloc Safety Light är mycket tålig och robust. Orbiloc Safety Light har 3 års garanti. Tillverkad i Danmark.
239,00 kr

Orbiloc Clip Dual, fäste till Orbiloc Safety Light

Litet fäste i metall till din Orbiloc Safety Light. Klämman fäster du enkelt på ryggsäcken eller kläder till exempel.
89,00 kr