Close
Sök

Amundsen pack klövjeväska

Tillverkare: Non-stop dogwear
1 949,00 kr
En otroligt välgjord klövjeväska för expeditioner och styrketräning. Klövjeväskan Amundsen är ergonomiskt utrformad och sitter bra med många möjligheter till justering av passformen. En väl genomtänkt packväska som ligger bra på hunden. Amundsen har stor pack volym och smarta lösningar.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Amundsen pack är en klövjeväska som ger dig och din hund max utdelning av er tur tillsammans. Klövjeväskan är solid, funktionell och användbar till mycket.

Amundsen Klövjeväska är använd på flera olika expeditioner, bl.a på Svalbard och Norge. Amundsen pack har två stora påsar med rullöppning, observera att på storlek xxs och xs är det dragkedja för att bibehålla smidigheten. Påsarna är förstärkta med kraftigt aramidfibermaterial för att tåla kvistar och stenar. Över väskan är det ett lock i ripstop som också skyddar innehållet i väskan mot regn. Locket har två fickor med dragkedja för småsaker som du kan tänkas behöva komma åt snabbt. Högst upp på locket finns en genomskinlig ficka för karta, kompass eller kontaktinformation. Bak på väskan finns en glidögla för att kunna fästa ett koppel.

Klövjeväskan är utvecklat så att hunden ska kunna bära den bekvämt, men för en optimal upplevelse måste väskan ställas in korrekt. Väskan är utformad så att den tyngsta vikten ska bäras över hundens skuldror. Remmen mellan påsarna justeras så att inte den hindrar hundens rörelse i framben och armbågar.

Klövjen är justerbar och bra vadderad runt halsen för att passa hundens storlek och samtidigt fördela belastningen. Den har en bröstplatta för att förbättra hundens stabilitet och komfort, när väskan är inställd kan den lätt knäppas av och på med spännen nästa gång.

Låt det ta tid att justera väskan optimalt och prova den alltid på korta turer hemma innan ni ger er ut på det stora äventyret.

Amundsen pack är grå och svart med reflexdetljer. Klövjeväskan finns i storlek XXS – XXL. 
Väskan finns i många storlekar för att du ska hitta den som sitter perfekt på din hund.
Vi vill tillägga att XXS är en relativt stor storlek, den tillverkas inte till de minsta hundarna. Använd måttabellen noggrant. 

 Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

 

STORLEKxxsxssmlxlxxl
HUND:
Bredd (armbåge - armbåge över rygg)52–56 cm56–60 cm60–64 cm64–68 cm68–74 cm74–82 cm82–94 cm
VÄSKA:
Volym15 l18 l25 l30 l38 l45 l55 l
Vikt630 g705 g925 g1130 g?1230 g1420 g

DETALJER
• Vadderad, justerbar rem runt halsen
• Justerbar runt bröstkorgen
• Klickspänne för snabb påtagning
• Två packväskor med rullöppning
• Packväskorna har dragkedja i XXS och XS
• Plastficka på ryggen
• Två små dragkedjefickor för småsaker
• 3M™ reflexer
• Fäste för koppel baktill

MATERIAL
TygPolyamid, *Aramidfiber
StoppningCellskum med stängda porer
DekorbandPolyester

*Aramidfibrer är värmebeständigt och starkt syntetfibrer. De används bland annat inom flyg och militär och är mycket starkt. Ett vanligt varumärke är Kevlar som många känner till.

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt