Close
Sök

Nose Work doftbärare, ekologiska tops i glasburk

55,00 kr
När du tränar Nose Work behöver du doftbärare. Ett alternativ är tops. Här får du 120 st färdigklippta, luftade doftbärare i en glasburk med skruvlock. Hundigts tops är av Svanen-ceritfierad och Fair Trade-märkt bomull, och pinnen är av papper. Vi använder inte plasttops, vi undvikar plast. Burken kan du fylla på med nya tops när den är tom, bra att ha till din Nose Work-utrustning.
+ -

Du droppar en till två droppar hydrolat på doftbäraren och i detta fallet topsen. Sedan kan du stoppa den i en dofthållare, till exempel en dosa. Redo för Nose Work. Du kan också gömma den direkt i en springa eller hålighet om du vet att hunden inte kommer åt den.

Det är viktigt att din hund inte kommer i kontakt med doftbäraren och för att undvika att sökområdet smittas av doften är det lämpligt att använda en dofthållare.

Använd gärna pincett eller peang när du hanterar topsen så minskar risken för att du kontaminerar området eller din utrustning. 

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
20,00 kr

Nose Work doftbärare, svarta möbeltassar ø 10 mm

Doftbärare behöver du när du tränar Nose Work. Ett alternativ är möbeltassar. Dessa möbeltassar är 10 mm i diameter. Svarta möbeltassar tycker vi är bra när du sätter gömmor i springor, bakom eller under - där syns de svarta oftast mindre än vita. Dessa har inget superstarkt klister på baksidan vilket vi tycker är toppen eftersom du kan sätta möbeltassen i huset utan att den lämnar klister överallt.
50,00 kr

Nose Work doftbärare, vita möbeltassar ø 10 mm

Doftbärare behöver du när du tränar Nose Work. Ett alternativ är möbeltassar. Dessa möbeltassar är 10 mm i diameter. Vita möbeltassar tycker vi är bra när du kilar in gömmor på ljusa möbler och väggar. Dessa har inget superstarkt klister på baksidan vilket vi tycker är toppen eftersom du kan sätta möbeltassen i huset utan att den lämnar klister överallt.
50,00 kr