Close
Sök

Eukalyptus-hydrolat Nose Work, Opella 10 ml

50,00 kr
Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work från Opella. Du får hydrolatet i en brun 10 ml glasflaska med svart pipett. På flaskans baksida finns en qr-kod med information om just din flaska eukalyptushydrolat.
Eukalyptus ingår i klass 1, 2, 3 och Elit, alltså alla klasser, om du tävlar i Nose Work och det är doften de flesta lär sin hund först.
Hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Bajspåsen som ni kan återanvända på hundpromenaden 🐶 bra va!
+ -

På flaskans baksida sitter en qr-kod som du kan läsa av med din kamera. Du länkas till vår sida där vi berättar om hydrolat och du kan se vilken leverantör hydrolatet kommer ifrån och annan intressant fakta som bäst-före-datum, tillverkningsland och när det är tappat. Klicka för att komma till sidan om eukalyptushydrolat.

10 ml är en lagom stor flaska om du tränar mycket och vill ha flera olika flaskor igång samtidigt. Tränar du någon gång i veckan tycker vi den räcker bra i sin ensamhet.

Opellas eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och kommer från Frankrike.

Hydrolat används när hundar tränar och tävlar Nose Work. Den eteriska oljan är för stark och man använder sig därför av hydrolat som är det växtvatten som blir över vid destillering av växten. Hydrolatet doftar som oljan men mildare.

Förvara ditt hydrolat svalt och mörkt, gärna i kylskåpet. Hållbarheten är minst ett år, men hydrolatet tappar ju förstås i doft med tiden eftersom det är en flyktig vätska som dunstar. Skruva på korken när du preparerar dina gömmor.

Växten eukalyptus heter Eucalyptus globulus på latin och hydrolat är ett helt naturligt ämne. Det finns inga tillsatser i hydrolatet mer än vatten som bildades vid destilleringen. Hydrolaterna är milda och ofarliga.

Ett tips! Vi vill inte använda eller sälja plastförpackningar i onödan. När vi förvarar vårt eukalyptus hemma har vi det i en urdiskad glasburk (återvunnen syltburk) och det håller doften borta från kylskåpet. En glasburk för varje hydrolat. Den är också enkel att ta med på träning etc. Visst kan den gå sönder, men det får vi försöka leva med. Hellre lite pyssel än onödig plast. 

För att kunna garantera kvalitet och säkerhet kan vi inte ta emot returer av hydrolat. Det kan kännas tryggt när du handlar att veta det. 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionEkologiskt
UrsprungFrankrike
ÅtervinningÅtervinns som glas
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Eucalyptus hydrolat
Kon inte alls i någon bajspåse
Det luktade lång väg om flaskan
Marita | 2024-02-14 17:36
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Alla tiders
Så snabb hantering, från beställning till leverans! Flaskan insvept i skyddande wellpapp samt komposterbar bajspåse. Påbörjat inlärning av nw, för både mig och valpen!
Sara | 2018-09-15 22:36
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Enkelt och smidigt!
Bra produkt, precis som jag tänkt mig. Dessutom väldig smidig betalning och snabb frakt till brevlådan vilket var ett stort plus!
Moa | 2018-05-08 15:49
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Nose Work är riktigt roligt!
Mycket bra produkt, håller länge och är inte skadligt för någon eller naturen. Lite tops, sugrör, möbeltassar och magneter så är det bara att börja träna och det är både lätt och roligt!
Gäst | 2017-08-24 20:29
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/1)
Kunder som köpte denna köpte också

Lagerblads-hydrolat Nose Work, Opella 10 ml

Ekologiskt lagerblads-hydrolat till Nose Work från Opella. Du får hydrolatet i en brun 10 ml glasflaska med svart pipett. På flaskans baksida finns en qr-kod med information om just din flaska lagerbladshydrolat.
Eukalyptus ingår i klass 1, 2, 3 och Elit, alltså alla klasser, om du tävlar i Nose Work och det är doften de flesta lär sin hund först.
Hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Bajspåsen som ni kan återanvända på hundpromenaden 🐶 bra va!
50,00 kr

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
25,00 kr

Lavendel-hydrolat Nose Work, Opella 10 ml

Ekologisk lavendelhydrolat till Nose Work från Opella. Du får hydrolatet i en brun 10 ml glasflaska med svart pipett. På flaskans baksida finns en qr-kod med information om just din flaska lavendelhydrolat.
Lavendel tillsammans med eukalyptus och lagerblad ingår i klass 3 och Elit om du tävlar. Det är vanligtvis den tredje doftkällan du introducerar i nose work.
Hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Bajspåsen som ni kan återanvända på hundpromenaden 🐶 bra va!
50,00 kr

Smellerburk för doften i Nose Work & specialsök

Smellerburk för t ex Nose Work. Smeller är doften som din hund ska känna igen, som till exempel eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Hundigts smellerburk är en liten och behändig glasburk med metallock.
25,00 kr