Close
Sök

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

45,00 kr
Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
+ -

Människor väljer att äta djur. Då tycker vi det är oerhört viktigt att allt som är ätbart tas till vara. Tjurmuskeln är inget som vi människor äter. Därför varierar också vår tjurmuskel i tjocklek, inget går till spillo. Tjurmuskeln tillverkas helt för hand så varje litet ben är unikt och de kan varier något i längd. De torkas på traditionellt sätt vilket gör att vikten kan variera också, de tappar lite vatten ända tills de äts upp. Detta tillsammans gör att våra tjurmuskel varierar lite i storlek.

Tjurmuskeln tillverkas utanför Borås och råvaran kommer från Dalsjöfors slakteri. Fritestat från salmonella och enterobacteriaceae.

Köper du många försöker vi blanda urvalet med tjockare och tunnare. Vet du med dig att du vill ha bara tunna så kan du skriva det i kassan så väljer vi de tunna till dig.

Medelvikt när vi vägt 100 tjurmuskel: 

  • Medium väger ca 20 gram
  • Large väger ca 40 gram
  • Large extra tjock väger ca 60-80 gram

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionNärproducerat, till stor del ekologiskt
UrsprungSverige
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Bra!
Väldigt bra tugg till hunden. Räcker en stund, luktar inte så mycket och hunden ääälskar det. Personalen är också väldigt trevliga!
Sofia | 2021-11-10 13:58
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Bäst i sin kategori
Superuppskattat! Har prövat tjurmuskel från ett par andra leverantörer, men just de jag beställer härifrån både ser och känns mest fräscht och är hundarnas favorit. Minimal odör och kladd.
Vet inte om jag håller med en del andra recensioner om att det håller länge. Skulle personligen säga att jag tycker de håller som förväntat. 20-30 min (medium) för min medelstora jycke och kanske dubbelt så länge för den lilla
Gäst | 2021-05-14 07:49
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Top quality chew with almost no odor!
I've been feeding tjurmuskel (dried bull pizzle) to dogs for many years now, and this is the first time I've had ones that don't smell terrible! It used to be that the dogs would have to eat them outside because of the smell, but these ones our dog can happily eat inside the house in the same room we're in, and I can barely tell she's chewing on one. They clean her teeth, digest easily (so we never worry about intestinal blockages) and she absolutely loves them. Highly recommend.
Gäst | 2021-05-05 14:42
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
Bäst och tröttnar aldrig
Räcker länge innan krokodilen ätit upp och tröttnar aldrig. Perfekt tugg om man behöver en lugn stund!
Timothy | 2021-03-22 11:19
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
10/10
Vår hund fullkomligt slukar alla andra tuggben, men dessa räcker läääääänge. Perfekt när man jobbar och behöver vara ifred ett tag! :)
Gäst | 2021-01-19 16:31
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Bästa godiset
Killer bara älskar detta, blir helt tokig när han får en muskel att tugga på!
Gäst | 2019-08-04 13:24
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Skorpan åh matte
Skorpan älskar dessa ben, helt underbara goda vi ger 8 ben av 10 🤗
Lena | 2019-01-29 14:37
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
En favorit
Mina hundar älskar dessa!
Gäst | 2018-11-11 11:01
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Supergott
Hundarna tyckte det var supergott.
Maria | 2018-11-03 13:28
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Toppentuggis!
Luktar i princip ingenting och vår russel gillade dem jättemycket :) Kommer beställa fler.
Gäst | 2018-06-20 22:28
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Etik
Hur har tjurarna levt och hur dödades dom?
Emelie | 2018-05-22 00:28
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/14)
Vår hunds favorittugg
Vår lagotto älskar de här "benen".
Gäst | 2017-11-13 16:55
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Grisöra, närproducerade helt utan tillsatser

Hundigts grisöron är närproducerade och helt utan tillsatser. Grisarna kommer från gårdar i västsverige. Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av öronen. Girsöronen luktar nästan ingenting och de flesta hundar tycker de är supergoda.
Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
18,00 kr

Älgpinne - moose stick - gott hundgodis från RAUH

En älgpinne eller som RAUH kallar det, älgsalami. I riktigt fin kvalitet av högkvalitativa råvaror. Älgpinnen är helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri. Älgköttet kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. Lunga och hjärta från nöt kommer från finska djur. Älgpinne passar alla hundar och du bryter enkelt de bitar du vill ge som godis, fin som belöning vid träning. Knaprig och god, alltså inte mjuk. Passar också som tuggben till de mindre hundarna.
Från 25,00 kr

Grisknorr, närproducerad helt utan tillsatser

Hundigts grisknorrar är närproducerade och helt utan tillsatser. Grisarna kommer från gårdar i västsverige. Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av svansarna. Grisknorrarna luktar nästan ingenting och de flesta hundar tycker de smakar gott.
Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
18,00 kr