Sök

Agilitybok Grunden är grunden del 1

Tillverkare: Mikaela Holegård
189,00 kr
Agilityboken Grunden är grunden finns i tre delar, del I , del II och del III. De är oerhört uppskattade böcker med mängder av kombinationer och banor och du väljer vad du vill träna på. Den praktiska ringbindningen gör det enkelt att bläddra fram det uppslaget du vill ha för dagen. Du tar enkelt med boken med mjuka pärmar, perfekt format (A5) och låg vikt till agilityträningen. När du inte planerar hemma förvaras den bäst i träningsväskan. Författare: Mikaela Holegård
*
  Lagerstatus: I lager
  + -
  Beskrivning

  Grunden är grunden ger mycket inspiration och passar utmärkt att använda på agilitykursen som litteratur men den passar även dig som tränar med kompisar eller ensam och vill ha idéer.

  Del I - Grunden är grunden

  Tycker du det är svårt att planera din agilityträning? Tycker du det är svårt att  bygga kombinationer till det du vill träna? Här får du perfekt hjälp. Du får tips på hur du kan tänka för att utvecklas och få er träning att gå framåt. Du får banskisser med kombinationer som innehåller få hinder, men med vilka du kan göra mycket. Skönt om du tränar själv och inte vill bära fram en hel bana.

  • Utgivningsår: 2014
  • Upplaga: 2
  • ISBN 978-91-981893-0-8

  Spiralbunden och har 96 sidor. 

  Författare och grafisk form: Mikaela Holegård 

  Kunder som köpte denna köpte också

  Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

  Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

  Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

  Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
  Från 26,00 kr

  Rallylydnadskortlek

  Har du också saknat en kortlek som hjälper dig och din hund att lära in rallylydnad?

  Varje kort har en skylt på ena sidan och förklaringen till skylten på andra sidan. Detta blir till stor hjälp när du ska träna rallylydnad med din hund. Kortleken baseras på reglerna som gäller från och med 2017-01-01 till och med 2021-12-31. Alla 86 skyltarna ingår - nybörjarklass, fortsättningsklass, avancerad klass och mästarklass. Och varje kort är märkt med rätt nummer som också visar vilken klass skylten hör till. Korten är 92 * 57 mm. De är tryckta på ett behagligt papper som laminerats för att bli tåligare och korten har mjuka, runda hörn. Inget vasst som hakar upp sig i till exempel fickan.
  250,00 kr

  Träna och starta på prov i viltspår

  En tydlig och pedagogisk bok för dig som vill börja träna viltspår eller har kommit en liten bit på vägen. Boken har tydliga spårskisser, bra tips på hur du och din hund börjar träna och hur ni kommer vidare. Boken tar också upp problemlösning, reglerna som började gälla 1 januari 2017, utrustningstips och mycket mer. Författare Terese Brandwold.
  159,00 kr

  Agility - Hinderinlärning, bok av Mikaela Holegård

  Denna är slut hos förlaget för närvarande. Kommer troligtvis i slutet av april. Agility - Hinderinlärning ger dig grunder och små tips. En bok för dig som är nyfiken på eller precis har börjat din agilitykarriär. Du lär dig många facktermer. Författare: Mikaela Holegård
  149,00 kr