Sök

Agilitybok Grunden är grunden del 2

Tillverkare: Mikaela Holegård
189,00 kr
Agilityboken Grunden är grunden finns i tre delar, del I , del II och del III. De är oerhört uppskattade böcker med mängder av kombinationer och banor och du väljer vad du vill träna på. Den praktiska ringbindningen gör det enkelt att bläddra fram det uppslaget du vill ha för dagen. Du tar enkelt med boken med mjuka pärmar, perfekt format (A5) och låg vikt till agilityträningen. När du inte planerar hemma förvaras den bäst i träningsväskan. Författare: Mikaela Holegård
*
  Lagerstatus: I lager
  + -
  Beskrivning

  Grunden är grunden ger mycket inspiration och passar utmärkt att använda på agilitykursen som litteratur men den passar även dig som tränar med kompisar eller ensam och vill ha idéer.

  Del II - Grunden är grunden - sätt hunden på linjen

  Temat i del II är ”Sätt hunden på linjen”. Istället för att handla hunden eller hindren utmanas du nu att se den optimala linjen och handla den. Du blir medveten om din linje och lägger då fokus på rätt sak; guida hunden runt banan på ett effektivt sätt.

  Förutom en mängd övningar och kombinationer, pedagogiska pilar och texter finns även några skrivna kapitel. Förhoppningsvis väcker de tankar och ger inspiration och nya perspektiv.

  • Utgivningsår: 2015
  • Upplaga: 1

  Båda del I och del II är spiralbundna och har 96 sidor. 

  Författare och grafisk form: Mikaela Holegård