Close
Sök

Agilitybok Grunden är grunden del 2

Tillverkare: Mikaela Holegård
189,00 kr
Agilityboken Grunden är grunden finns i tre delar, del I , del II och del III. De är oerhört uppskattade böcker med mängder av kombinationer och banor och du väljer vad du vill träna på. Den praktiska ringbindningen gör det enkelt att bläddra fram det uppslaget du vill ha för dagen. Du tar enkelt med boken med mjuka pärmar, perfekt format (A5) och låg vikt till agilityträningen. När du inte planerar hemma förvaras den bäst i träningsväskan. Författare: Mikaela Holegård
Lagerstatus: I lager
+ -

Grunden är grunden ger mycket inspiration och passar utmärkt att använda på agilitykursen som litteratur men den passar även dig som tränar med kompisar eller ensam och vill ha idéer.

Del II - Grunden är grunden - sätt hunden på linjen

Temat i del II är ”Sätt hunden på linjen”. Istället för att handla hunden eller hindren utmanas du nu att se den optimala linjen och handla den. Du blir medveten om din linje och lägger då fokus på rätt sak; guida hunden runt banan på ett effektivt sätt.

Förutom en mängd övningar och kombinationer, pedagogiska pilar och texter finns även några skrivna kapitel. Förhoppningsvis väcker de tankar och ger inspiration och nya perspektiv.

  • Utgivningsår: 2015
  • Upplaga: 1

Båda del I och del II är spiralbundna och har 96 sidor. 

Författare och grafisk form: Mikaela Holegård 

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Agilitybok Grunden är grunden del 3

Agilityboken Grunden är grunden, del 3 har underrubriken Grunder till effektiv agility. Serien finns i tre delar, och detta är den sista delen som lanserades i mitten av februari 2020.
I tredje boken har Mikaela samlat sina tips och övningar för grundträning. Materialet kommer att kompletteras av filmat material som läggs upp på Mikaelas Youtube i samband med bokreleasen. Länk längre ner på sidan. Detta är ännu en mycket användbar bok för dig som älskar agility.
Författare: Mikaela Holegård
199,00 kr