Sök

Grunden är grunden del 3 - agilitybok av Mikaela Holegård

Tillverkare: Mikaela Holegård
199,00 kr
Agilityboken Grunden är grunden, del 3 har underrubriken Grunder till effektiv agility. Serien finns i tre delar, och detta är den sista delen som lanseras i mitten av februari 2020. Du kan nu förhandsbeställa boken så får du ditt exemplar direkt när de ser dagens ljus, planerat vecka 7 och lite försenat till vecka 8, 2020. Vill du även ha del 1 och del 2 får du dem till förmånligt pris just nu!
I tredje boken har Mikaela samlat sina tips och övningar för grundträning. Materialet kommer att kompletteras av filmat material som läggs upp på Mikaelas Youtube i samband med bokreleasen. Länk kommer här så snart det lanseras. Detta är ännu en mycket användbar bok för dig dom älskar agility.
Författare: Mikaela Holegård
Lagerstatus: I lager
+ -
Beskrivning

Grunden är grunden, del 3 - Grunder till effektiv agility
Idag handlar det inte bara om att vara snabb eller att ha precision, utan nu kräver agility på toppnivå att kunna kombinera dessa två. Banorna är tekniska på ett sätt som utmanar oss förare att våga vara offensiva. En attityd där föraren vill gå in och köra ”safe” är sällan hållbar. Vill du vinna de stora klasserna måste du våga vinna mer än du är rädd att förlora.

Agilityns utveckling ställer krav på att grundträna sin hund – och sig själv – i olika tekniker för att uppnå en effektiv agility. Och just ordet effektiv är ledordet för den här boken. Mikaela har brutit ner dagens agility i flera delmoment där du steg för steg kan läsa, förstå och göra de olika övningarna. Det finns även filmer som kompletterar innehållet.

Behöver du inspiration till grundträningen? 

Boken ger dig många chanser till ”aha-upplevelser” och känslan av att allt är möjligt med rätt fokus i träningen. Bokens A5-format och praktiska ringbindninggör det enkelt att bläddra fram det uppslaget du vill ha för dagen. Du tar enkelt med boken med mjuka pärmar, perfekt format och låg vikt till agilityträningen. Den har kraftigt papper, laminerat omslag och spiralbindning för att optimera användningen ute på träningsplanen - oavsett väder. När du inte planerar hemma förvaras den bäst i träningsväskan. 

  • Utgivningsår: 2019
  • Upplaga: 1 

Spiralbunden och har 46 sidor. 

Författare och grafisk form: Mikaela Holegård 

 

Kunder som köpte denna köpte också

Så hamnar du på pallen i Nose Work - bok av Susanne Lindberg

Dags att ta nästa Nose Work-steg? Du kanske har börjat tävla och vill få nya kunskaper i tävlingstänket, nya infallsvinklar? Detta är uppföljaren till boken "Nose Work Det bästa du kan göra med din hund". En lättläst, inspirerande och informativ bok. Författare Susanne Lindberg.
199,00 kr