Close
Sök

HUMLE Pälsklingstvål 100 gram

Tillverkare: Humle Från Kalvsved
170,00 kr
Pälsklingstvål är en naturlig och lugnande schampotvål till hund och häst. Tvålen är anpassade för våra lurviga vänner helt enkelt. Pälsklingstvål passar bra till hundar och även hästar med normal till känslig hy. Den passar djur med allergier eller torrhet så att de lätt får torrklåda.
+ -

Användning: 

Blöt upp pälsen, arbeta upp ett lödder med tvålen direkt mot pälsen, skölj ur direkt. Upprepa en gång till.

Innehåll: Endast ekologiska, förtvålade oljor av oliv, kokos och raps. Samt humleolja och de eteriska oljorna Rosmarin och Tea tree olja. Pälsklingstvålen kommer i en papperspåse. Efter användning, förvara tvålen så att den torkar mellan schamponeringarna.

OBS! Låt inte djuret slicka i sig eller äta vare sig tvål eller lödder, dels för att tvål inte är bra för magen generellt, samt att Tea treeolja kan verka giftigt vid för stora intag.

Produkten är ej registrerad för mänskligt bruk.

Att tillverka tvålar är ett hantverk och ingen tvål är den andra lik, både färg och form kan variera med de naturliga ingrediserna och hantverkarens hand.

Vikt ca 100 gram.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som papper
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt