Close
Sök

Fästingborttagare Tick Twister®

69,00 kr
Plocka bort fästingar enkelt och så smärtfritt det går. Fästingplockaren består av hållare med två fästingplockare (formade som en kofot). De två storlekarna gör att du kan få perfekt grepp om både stora och även de minsta fästingarna. Verktygen sitter säkert i hållaren som du kan fästa på ryggsäcken eller i byxhällan eller ha i fickan - alltid redo.
Tick Twister® från O'TOM är är ett bättre val för miljön, tillverkad av en helt återvinningsbar plast och som kan förbrännas utan klorutsläpp.
*
+ -

 Tick Twister® Finns i fem fina färger och som vår Isabelle sa: Tänk att en kan tycka att fästingplockare är fina 🤣

Du tar enkelt bort fästingen med kofoten. Trä kofoten in under fästingen och vrid samtidigt som du lyfter tills fästingen släpper.

Plus för fästingplockaren Tick Twister®:

  • Tar bort fästingen säkert.
  • Så märtfritt det går för hunden. 
  • Får oftast med hela fästingen ut ur huden och den pressas inte sönder.  
  • Praktisk hållare. 
  • En bättre plast, återvinningsbar och inga klorutsläpp vid förbränning. 
  • Fungerar på alla, både djur och människor.

Storlek på hållaren: 76 x 47 x 10 mm.
Längd på ästingplockarna ca: 6,3 cm och 4,8 cm.
Vikt: 12 g 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialÅtervinningsbar plast, ofarlig vid förbränning
UrsprungFrankrike
ÅtervinningÅtervinns som plast
FörpackningIngen förpackning
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Denna fungerar jättebra för mig
Jag tycker det är svårt att bli av med de små fästingarna som nästan kryper in i huden. Med denna har jag hittat något som faktiskt fungerar riktigt bra. Jag får loss fästingarna och har inte misslyckats en enda gång sedan jag köpte den förra sommaren. Det finns alltid en kofot som passar liksom. Enkelt och smidigt.
Gäst | 2021-05-23 19:02
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
45,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
16,00 kr