Close
Sök

Fästingborttagare Tick Twister®

69,00 kr
Plocka bort fästingar enkelt och så smärtfritt det går. Fästingplockaren består av hållare med två fästingplockare (formade som en kofot). De två storlekarna gör att du kan få perfekt grepp om både stora och även de minsta fästingarna. Verktygen sitter säkert i hållaren som du kan fästa på ryggsäcken eller i byxhällan eller ha i fickan - alltid redo.
Tick Twister® från O'TOM är är ett bättre val för miljön, tillverkad av en helt återvinningsbar plast och som kan förbrännas utan klorutsläpp.
*
+ -
Beskrivning

Tick Twister® Finns i fem fina färger och som vår Isabelle sa: Tänk att en kan tycka att fästingplockare är fina 🤣.

Du tar enkelt bort fästingen med kofoten. Trä kofoten in under fästingen och vrid samtidigt som du lyfter tills fästingen släpper.

Plus för fästingplockaren Tick Twister®:

  • Tar bort fästingen säkert.
  • Så märtfritt det går för hunden.
  • Får oftast med hela fästingen ut ur huden och den pressas inte sönder.
  • Praktisk hållare.
  • En bättre plast, återvinningsbar och inga klorutsläpp vid förbränning.
  • Fungerar på alla, både djur och människor.

Storlek på hållaren: 76 x 47 x 10 mm.
Längd på ästingplockarna ca: 6,3 cm och 4,8 cm.
Vikt: 12 g

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialÅtervinningsbar plast, ofarlig vid förbränning
UrsprungFrankrike
ÅtervinningÅtervinns som plast
FörpackningIngen förpackning
Kunder som köpte denna köpte också

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
35,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr

Hjortbitar - frystorkat hundgodis

Hjortbitar från Sund Hundmat är ett frystorkat hundgodis som smakar gott, är nyttigt och ett bra miljöval. Hjortbitarna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar perfekt till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
69,00 kr

Nose Work-dosa med magnet

Gör en magnetisk urvalsbana som du kan använda på många olika sätt och på olika platser. Dosorna är enkla att ta med. Du kan variera placeringen så länge underlaget är magnetiskt.
Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan, du slipper lim och du tappar inte magneten. Helt slät och locket trycks på, inget skruvande. Det är ett hål på botten så doften sipprar ut.
Från 32,00 kr