Sök

Fästingborttagare Tick Twister®

69,00 kr
Plocka bort fästingar enkelt och så smärtfritt det går. Fästingplockaren består av hållare med två fästingplockare (formade som en kofot). De två storlekarna gör att du kan få perfekt grepp om både stora och även de minsta fästingar. Verktygen sitter säkert i hållaren som du kan fästa på ryggsäcken eller i byxhällan eller ha i fickan - alltid redo.
Tick Twister® från O'TOM är är ett bättre val för miljön, tillverkad av en helt återvinningsbar plast och som kan förbrännas utan klorutsläpp.
*
+ -
Beskrivning

 Tick Twister® Finns i fem fina färger och som vår Isabelle sa: Tänk att en kan tycka att fästingplockare är fina 🤣

Du tar enkelt bort fästingen med kofoten. Trä kofoten in under fästingen och vrid samtidigt som du lyfter tills fästingen släpper.

Plus för fästingplockaren Tick Twister®:

  • Tar bort fästingen säkert.
  • Så märtfritt det går för hunden. 
  • Får oftast med hela fästingen ut ur huden och den pressas inte sönder.  
  • Praktisk hållare. 
  • En bättre plast, återvinningsbar och inga klorutsläpp vid förbränning. 
  • Fungerar på alla, både djur och människor.

Storlek på hållaren: 76 x 47 x 10 mm.
Längd på ästingplockarna ca: 6,3 cm och 4,8 cm.
Vikt: 12 g 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Material Återvinningsbar plast, ofarlig vid förbränning
Ursprung Frankrike
Återvinning Återvinns som plast
Förpackning Ingen förpackning
Kunder som köpte denna köpte också

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
29,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr

Go'biten frystorkat hundgodis från Norge

Go'biten är ett fint frystorkat hundgodis från det norska märket Provit. Det är helt fritt från tillsatser och tillverkat i Norge av norska råvaror. Ett riktigt lyxgodis för din hund och det kommer i små fyrkantiga bitar som är enkla att belöna med.
99,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. Tjurmuskel fungerar som belöning, att tugga på eller som godis.   

Vissa delar är borttagna så den luktar inte som tjurmuskel brukar göra utan den luktar bara torkat kött även då hundarna tuggar på den. 

Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
17,00 kr