Close
Sök

Torkad oxlever, till stor del ekologisk

Tillverkare: Hundgott
60,00 kr
När det är dags för belöning ska det vara riktigt gott hundgodis. Hundgotts torkade lever är närproducerad och till stor del ekologisk.

Levern är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men lätt att bryta till mindre bitar och den smular lite.
Lagerstatus: I lager
+ -

En påse lever innehåller 70-100 gram. Påsen storlek är ca 12x16 cm och 5 cm tjock.  

Den torkade levern kommer från svensk nötboskap kring Borås, Dalsjöfors, Tjörn och Orust. Större delen kommer från ekologiska gårdar.

FÖRVARING

Det är viktigt att du förvarar godiset torrt. I en burk med tättslutande lock håller smak och konsistens sig bättre. Om de mot förmodan skulle bli fuktiga eller våta kan du torka om dem igen i ugn på ca 50 grader tills du känner att de är helt torra.

Levern kan ha lite ojämn yta på undersidan som varierar i färgerna vit, beige och grön. Det är inget konstigt, det är bara proteinet som ”läckt” ut under torkningsprocessen. För att undvika denna missfärgning måste man tillsätta salt eller annat konserveringsmedel vilket Hundgott inte gör utan tar hellre det lilla skönhetsfelet. Bra tycker vi på Hundigt. 

Analytiska beståndsdelar lever:

Råprotein 70%
Råfett 13%
Vatten 10%
Råaska 7%

Allt hundgodis som kommer från Hundgott är egenproducerat och det är fritestat från salmonella och enterobacteriaceae.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Innehåll Naturliga ingredienser, helt utan tillsatser
Produktion Närproducerat, till stor del ekologiskt
Ursprung Sverige
* Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Min och hundarnas absoluta favorit
Detta är mitt absoluta favoritgodis att använda som träningsbelöning!
Kan brytas ner i supersmå bitar som hundarna blir lika glada för. Och trots att det är så brytvänligt så smular det inte det MINSTA! Dessutom luktar det knappt. Ett av få godisar jag känner att jag kan ha direkt i fickan utan att det blir geggigt och smuligt. 10/10 denna instruktör rekommenderar! Har inte träffat någon hund som inte tyckt det varit jättespännande.
Har provat torkad lever från olika leverantörer och tycker Hundgott har bäst kvalité
Gäst | 2021-05-14 07:55
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Mums
Även katter gillar lever hälsar Luna.
Enkel att bryta i liten kattvänlig storlek för matte.
Gäst | 2017-05-08 00:36
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.  
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den. 
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

Torkad oxlunga, till stor del ekologisk

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.
60,00 kr

Lammbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Lammbitar från Sund Hundmat är frystorkat godis som är både gott, nyttigt och ett bra miljöval. Lammbitarna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstås lite mer till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
89,00 kr