Close
Sök

Hundleksak Beagle - Hevea

Tillverkare: Hevea
180,00 kr
Supersöt hundleksak, en liten beagle-valp som passar lika bra till ditt barn som till din lilla hund. Tillverkad av naturgummi, säker och giftfri. Mjuk att bita i och den passar perfekt till den bärande hunden som tycker om sina leksaker. Kasta den eller göm den för hunden som vill apportera. Skonsam för den lille valpen och samtidigt god att bita i när det kliar i tänderna.
+ -
Hundleksaken Beagle är en fin valpleksak och passar till små hundar tycker vi. Men du vet bäst vad din hund vill ha för leksaker förstås. Även stora hundar kan gilla denna. Den är tyst och piper alltså inte. Hundar som är kraftfulla tuggare ska inte ha just denna leksak, den håller inte att ligga och gnaga hårt på.
 
Naturgummi är biologiskt nedbrytbart, det håller länge men bryts ned när den hamnar bland bakterier och organismer som sätter fart på processen, som t ex i jorden eller i en sjö. Produkten är komposterbar.
 
Heveas produkter för hund testas på samma sätt som deras produkter för bebisar och barn testas. Så den lilla söta hunden kan roa både barn och hundar.
 
Certifierat vegansk.
 
Storlek: Höjd 10 cm.
Ursprung: Marocko

SKÖTSELRÅD:

  • Lätt att rengöra, bara att skölja av med vatten.
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialNaturgummi
InnehållVeganskt
UrsprungMarocko
Fraktas till SverigeMed båt
ÅtervinningKomposterbar
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt