Close
Sök

Hundleksak Golden Retriever - Hevea

Tillverkare: Hevea
180,00 kr
Världssöt hundleksak, en liten golden retriever-valp som passar lika bra till ditt barn. Tillverkad av naturgummi, giftfri och säker. Mjuk att bita i och den passar perfekt till den bärande hunden som tycker om sina leksaker. Den passar att kasta för hunden som vill apportera. Skonsam för den lille valpen och samtidigt god att bita i när det kliar i tänderna. Från det danska märket Hevea.
+ -
Denna hundleksaken är en fin valpleksak och passar till små hundar tycker vi. Men du vet bäst vad din hund vill ha för leksaker förstås. Den är tyst och piper alltså inte. Och hundar med pirayatendenser ska inte ha just denna leksak.
 
Naturgummi är biologiskt nedbrytbart, det håller länge men bryts ned när den hamnar bland bakterier och organismer som sätter fart på processen, som t ex i jorden eller i en sjö. Produkten är komposterbar.
 
Heveas produkter för hund testas på samma sätt som deras produkter för bebisar och barn testas. Med denna lilla golden kan roa både barn och hundar.
 
Certifierat vegansk.
 
Storlek: Höjd 10 cm.
Ursprung: Malaysia

SKÖTSELRÅD:

  • Lätt att rengöra, bara att skölja av med vatten.
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialNaturgummi
InnehållVeganskt
UrsprungMarocko
Fraktas till SverigeMed båt
ÅtervinningKomposterbar
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt