Close
Sök

Kampleksak SMÅ-KLUMPIG i giftfritt läder

Tillverkare: Alac AB
109,00 kr
SMÅ-KLUMPIG är en mindre version av KLUMPIG. Den passar till små och medelstora hundar. Perfekt som kastleksak. SMÅ-KLUMPIG är tillverkad i miljöcertifierat läder och dessutom tillverkad av spillbitar vilket ju är så bra det bara kan bli. Att ta tillvara restprodukter. Tillverkad i Sverige och skinnet kommer från Tärnsjö Garveri.
*
  + -

  Enkel att kasta när du belönar med leksak i träningen, den fungerar ju perfekt till agility, lydnad eller det du tränar. Den är enkel att kasta tack vare snöret och att den har lite vikt. 

  KLUMPIG består av en textiltamp och en "klump" av runda läderbitar med hål i varje bit. Eftersom den är tillverkad av spillbitar kan färgerna variera, men alla vi fått i lager är ljust läder varvat med mörkbrunt eller svart.

  Total längd ca 45 cm.
  Läderklumpen: ø 4 cm. Höjd 6 cm.

  Vi tycker dessutom att priset är helt enastående! Så varför inte förgylla träningsväskan med ytterligare en belöning?

  Specifikationer
  Produkten har extra omtanke om miljön

  MaterialSvenskt, vegetabilgarvat skinn
  ProduktionNärproducerat
  ProduktionHandgjord
  UrsprungSverige
  FörpackningIngen förpackning
  *Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
  Skriv din egen recension Close Review Form
  *
  *
  Dålig
  Utmärkt
  Kunder som köpte denna köpte också

  Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

  Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

  Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

  Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
  Från 26,00 kr

  Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

  När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
  15,00 kr

  Rallylydnadskortlek

  Har du också saknat en kortlek som hjälper dig och din hund att lära in rallylydnad?

  Varje kort har en skylt på ena sidan och förklaringen till skylten på andra sidan. Detta blir till stor hjälp när du ska träna rallylydnad med din hund. Kortleken baseras på reglerna som gäller från och med 2017-01-01 till och med 2022-12-31. Alla 86 skyltarna ingår - nybörjarklass, fortsättningsklass, avancerad klass och mästarklass. Och varje kort är märkt med rätt nummer som också visar vilken klass skylten hör till. Korten är 92 * 57 mm. De är tryckta på ett behagligt papper som laminerats för att bli tåligare och korten har mjuka, runda hörn. Inget vasst som hakar upp sig i till exempel fickan.
  250,00 kr

  Belöningsrulle 15 cm av återvunnen brandslang

  Ibland är det perfekt att belöna med lek. Det ger både fart, glädje och god kontakt med din hund. 
  Belöningsrullen är lagom stor att ha i fickan och har ett rejält handtag att hålla i när du kampar med din hund. Och den piper inte så du stör inte om du vill belöna med den vid tävling. Den är enkel att kasta iväg med det vävda handtaget.
  119,00 kr