Close
Sök

RAUH Älgchips - tuggben

Tillverkare: RAUH
35,00 kr
Prisstege - Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal
10+
Pris
30,00 kr
Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Lagerstatus: I lager
+ -

Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett smakligt och delikat tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt. Luktar inget, kladdar inte. Helt giftfritt. Håll hunden under uppsikt då den äter tuggben. Se till att den alltid har tillgång till friskt vatten. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Innehåll: Råprotein 87,7 %, råfett 2,1 %, fukt 6,2 %

Vikt ca 30-45 gram per chips (snitt ca 30 gram).

Tuggben av älg som kommer från Rauh tillverkas av 100 % äkta nordiskt älgskinn. Älgen (alces alces) lever vilt i naturen och människan har inte kunnat påverka älgens föda. Detta tuggben av älgskinn är en äkta naturprodukt som inte innehåller några allergiframkallande ingredienser, så det passar även för allergiska hundar. För tuggbenen i älgskinn använder Rauh även den dyraste och hållbaraste delen av skinnet, narvskinnet. Det ger tuggbenen deras unika utseende och utmärka hållbarhet. Rauh använder inga konstgjorda tillsatsämnen vid tillverkningen tuggbenen och de tillverkas i produktionsanläggningar som kontrolleras av finska livsmedelssäkerhetsverket EVIRA. RAUH! tuggbenen av älg har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och de tillverkas i Loimaa.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser, helt utan tillsatser
ProduktionEkologiskt
UrsprungFinland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Toppen till valpen!
Perfekt till de vassa valptänderna, aningen för stort till lilltjejen men hjälper man att hålla i så funkar det super!
Lovisa | 2022-06-23 16:18
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Hållbart, gott och snällt mot känsliga magar
Jag köpte dessa till min valp (~5 kg). Hon tycker de är spännande och håller länge.
När jag märkte hur tåligt huden var så tänkte jag att jag kunde prova att ge till min vuxna hund (~14 kg) också som för det första käkar upp allt tugg han får på minimal tid och för det andra blivit dålig i magen varje gång jag gett honom annan råhud. Och kors i taket, på ett par timmar av tugg så hade han fortfarande inte fått i sig mer än kanske en fjärdedel och hans allmänhälsa blev inte det minsta påverkad! Valpen har på en månad av lite tuggande varje dag fortfarande inte fått i sig en hel.
Rekommenderar varmt detta tugg. Jag upplever det som snällt för magen, tåligt och det håller intresset hos hunden rimligt väl. Det är väl inte någon av vovvarnas absoluta favorit, men alltid något som regelbundet håller deras intresse vid liv och som de kommer tillbaka till.
Gäst | 2021-05-14 07:31
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Valpen sa mums!
Valpen älskar dessa! Luktar inte och blir inte slemmigt.
Känns bra att ge hunden istället för utländska produkter som vi inte har koll på.
Gäst | 2020-08-20 13:40
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Bra för känsliga magar
Dessa ben tål mina hundar bäst av alla ben de fått då de är lite känsliga i sin magar. Och supersnabb leverans, tack!
Lotta | 2019-05-10 13:02
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
Mycket bra
Dessa är jätte bra för min hund , hon älskar dom , vill gärna ta två åt gången 😊typ 1 i vardera framtass😂
Kim | 2018-12-19 19:25
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
Lycklig hund
Basil wachtelhund så lycklig över älgtugget som kom med posten ! Sprang runt över en timme och försökte gömma det i lägenheten innan han han började tugga.
Gäst | 2018-11-09 20:33
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Lyxig belöning
Väldigt bra snask till hunden att tugga på. För en stor hund á 30 kg så är det en bra belöning som den kan tugga ett tag på. Kan tänka mig att den räcker längre för en liten hund.
Rebecca | 2017-10-17 17:45
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Högt betyg av labben
Rekommenderar alla kräsna hundägare att köpa hem älgchipsen och dom andra tuggbenen. Snabb leverans och otroligt generöst att skicka med provsmak. Vår vovve älskar era ben och chips. Kommer absolut att fortsätta handla från er i fortsättningen.
Gäst | 2017-10-05 19:27
Hjälpte denna recension? Ja Nej (3/0)
Toppen för vassa Valptänder!
Tuggisar som älskas av valpen och räcker länge. Har nog räddat ett och annat stolsben... Alltid skönt att slippa tillsatser men känns extra bra när de är små.
Gäst | 2017-08-31 10:27
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Äntligen något för min känsliga hund
Eftersom min hund inte kan gnaga på några "vanliga ben" pga allergi, är jag så glad att ha hittat något han tål och ej får sår och bölder av.
Gäst | 2017-02-01 17:10
Hjälpte denna recension? Ja Nej (5/0)
Bästa tugget!
Och för övrigt det enda tugg tillverkat av hud som jag ger! Giftfritt och blir inte slemmigt halt som andra hundtugg. Rejält tuggmotstånd.
Gäst | 2016-08-19 13:27
Hjälpte denna recension? Ja Nej (3/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

RAUH nöt P18 - Tuggben

RAUHs fina tuggben av nötskinn är helt utan tillsatser och torkat på traditionellt vis. Kallas även Äkta nordisk batong. Äkta och så vitt vi vet det enda som är nordiskt!

Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation när hunden tuggar på det. Det smakar gott och blir fint tidsfördriv för din hund. Lätt, låg energihalt.
Från 40,00 kr

Älgpinne - moose stick - gott hundgodis från RAUH

En älgpinne eller som RAUH kallar det, älgsalami. I riktigt fin kvalitet av högkvalitativa råvaror. Älgpinnen är helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri. Älgköttet kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. Lunga och hjärta från nöt kommer från finska djur. Älgpinne passar alla hundar och du bryter enkelt de bitar du vill ge som godis, fin som belöning vid träning. Knaprig och god, alltså inte mjuk. Passar också som tuggben till de mindre hundarna.

På bilden med fyra fina belöningar ser du framifrån: liten Bim Belly Bom, grisrulle, älgpinne och Bim Belly Bom.
Från 25,00 kr

RAUH älgsticka - tuggben

Älgsticka till små hundar och valpar. Den kallas också Power Stick. Helt naturligt tuggben av rullad älghud som torkats helt utan tillsatser, enligt traditionella metoder. Passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt. Mycket hållbart.

Mått ca 16x 1,5 x 1,5 cm.
55,00 kr