Close
Sök

Lick mat / underlägg från Hevea

Tillverkare: Hevea
270,00 kr
Lick mat som också kan användas som underlägg till hundens matskål. Mattan av naturgummi är stor och kan berika på många sätt. Bred hundmat eller varför inte mandelsmör på mattan och låt hunden sysselsätta sig. Den är också bra som underlägg till hundens mat- och vattenskål som står stabilt utan att åka omkring samtidigt som golvet skyddas från både mat och vatten om din hund sölar lite (eller mycket). Friktion i gummit gör att mattan ligger still. Heveas produkter är av 100% naturgummi och certifierat veganska. De är helt fria från palst, silikon, petroleum, tungmetaller, pvc och ftalater. Färgerna är livsmedelsgodkända.
Underlägget passar till alla hundar från liten till stor och från gammal till ung.
+ -
Denna lick mat har små pluppar över hela mattan och en liten kant som håller kvar vatten så det inte rinner ut på govlet. Natrugummit är mjukt och river inte på tungan när du väljer att smeta något gott på den.. 
 
Naturgummi är biologiskt nedbrytbart, det håller länge men bryts ned när den hamnar bland bakterier och organismer som sätter fart på processen, som t ex i jorden eller i en sjö. Produkten är komposterbar.
 
Heveas produkter för hund testas på samma sätt som deras produkter för bebisar och barn testas.
 
Storlek: 43.5 x 29 cm. Höjd 1,2 cm.
Ursprung: Malaysia
 
TIPS:
  • Mattan kan frysas in med godsaker i. Sedan är den redo att plockas ut och sysselsätta den fyrbente vännen ännu längre. Svalkar skönt på sommaren dessutom.
  • Använd den om din hund äter väldigt fort, det bromsar att slicka i sig maten.

SKÖTSELRÅD:

  • Lätt att rengöra. Blötlägg en kort stund i varmt vatten och med mild tvål. Böj mattan så att matrester lossnar och torka rent med en fuktig trasa. Skölj noga och låt torka.
  • Tål att frysas.
  • En lick mat håller inte för att hunden tuggar på den eller kampar med den.
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialNaturgummi
InnehållVeganskt
UrsprungMalaysia
Fraktas till SverigeMed båt
ÅtervinningKomposterbar
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Veggie dental sticks med rödbeta & spenat 500 g Majstor

Vegetariska sticks som hundtugg eller hundgodis, det beror förstås på storleken på din hund. Sticksen är smaksatta med rödbeta, morot spenat och mint. Naturliga ingredienser utan kött, gluten och socker.
Innehåll 500 gram ca 20 sticks.
170,00 kr