Close
Sök

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

Tillverkare: Hundigt
16,00 kr
När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
*
+ -

Vill du använda dosan till pairing kan du välja utan hål.

Doftgömmorna ska helst vara av glas eller metall då andra material absorberar mer doft. En droppe av doftämnet på en möbeltass, pads eller tops placeras i dosan. På tävling får doften aldrig vara äldre än fyra timmar och när du gör doftprov förnyas doften minst en gång i timmen. Kan vara bra att veta vid träning. Kom ihåg att inte diska med diskmedel utan använda bara ljummet vatten vid rengöring.

Aluminium är ett bra material som är mycket hållbart. Det är inte någon brist på råvaran, men den är mycket energikrävande att framställa. Därför är det viktigt att du lämnar den till återvinningen om du inte behöver den mer.

Aluminium är inte magnetiskt.

Dosan rymmer 15 ml och är 40 mm i diameter och 15 mm hög. 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Toppen:)
Beställde tre stycken där jag bad om att få ett, tre och fem hål borrade vilket de gjorde. Behållarna är lätta att öppna då locket skruvas på botten.
Gäst | 2020-04-03 22:30
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/1)
Alla tiders
Beställde 4 av dessa dosor. Skrev ett fråga i samband med beställning om det kostar att göra extra hål i locket. Snabbt svar - de fixar utan extra kostnad. Oväntat snabb leverans. Bara plus - kommer att beställa igen vid behov!
Sara | 2018-09-15 22:39
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
45,00 kr

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
20,00 kr

Smellerburk för doften i Nose Work & specialsök

Smellerburk för t ex Nose Work. Smeller är doften som din hund ska känna igen, som till exempel eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Hundigts smellerburk är en liten och behändig glasburk med metallock.
25,00 kr

Magnet

Magnet som du kan använda när du tränar nose work. Stark och fäster bra på magnetiska underlag. Använd din påhittighet och skapa kluriga, magnetiska gömmor.
Storlek: ø 12 mm, höjd 3 mm. Nickelpläterade. Kvalitet: N35-45.
15,00 kr