Close
Sök

MUSH Vaisto® BLÅ 10 kg fryst helfoder

Tillverkare: Mush
599,00 kr
MUSH Vaisto® BLÅ är ett helfoder för vuxna hundar. BLÅ innehåller nöt, kalkon och lax. MUSH Vaisto® BLÅ passar för alla vuxna hundaroch är speciellt bra vid olika typer av problem med hud och/eller päls. Ben 8 %, lever 5 %.
+ -
Ingredienser
  • 47 % nötkreatur (mage, kött, lunga, hjärta, lever, brosk)
  • 38 % kalkon (kött, ben, brosk)
  • 10 % lax (lax med ben)
  • 5 % grönsaker, frukter och oljor (broccoli, sallad, äpple, morot, kallpressad solrosolja, camelinaolja).
Använd endast som mat till husdjur. Förvaras under -18°C. Får inte upphettas. Förvara produkten åtskilt från livsmedel. Efter användning: tvätta händerna och rengör redskap och ytor som produkten kommit i kontakt med. Ge din hund en daglig portion som motsvarar 2-5% av hundens vikt.
 
Näringsinnehåll per 100 gram
 
 MängdEnhet
Energi kcal204kcal/100g
Energi kJ854kJ/100g
Fett15.5g/100g
Protein15.4g/100g
Fiber0.8g/100g
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållHelt utan tillsatser
UrsprungFinland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Musselmunch från Glufs

Musselgodis? Japp. Musselmunch från Glufs är verkligen ett klimatsmart hundgodis baserat på blåmusslor från Orust. Och musslor är ju dessutom supernyttigt.
Musslorna som används är de blåmusslor är för fula eller för knöggliga och annars kasseras - zero waist kan en kanske kalla det? Eller svinnsmart? Förutom att rena våra hav, är blåmusslan en hälsosam proteinkälla som kan göra lederna smorda för varje proteinfylld tugga. Endast naturliga ingredienser och massor med Omega-3 och energi utan tillsatser. Närfiskat, mumsigt och hållbart.
Varje bit av Musselmunch är knaprig och kan brytas. De är krispiga och frasiga, lite som ett fast kex, vi tycker inte att de smular ämnvärt. 120 gram.
99,00 kr