Close
Sök

MUSH Hellä Frystorkad Nöt

Tillverkare: Mush
200,00 kr
MUSH Hellä Frystorkad Nöt är ett helfoder med högt proteininnehåll. Det lämpar sig väl till arbetande, tävlande eller annars mycket aktiva hundar.
Frystorkat har låg vikt och tar liten plats vilket passar bra på resor, vandring och i godisfickan. Vi anser att det är perfekt att använda som belöning. Stora bitar som enkelt går att bryta i mindre. Dessutom kan du träna och utfodra på samma gång med vetskapen om att din hund får i sig allt den behöver. Dessutom ger du din hund extra välbehövlig energi! Mush frystorkade helfoder varken tillsatser, mögelskyddsmedel eller andra konstigheter. Det är gjort på rena finska råvaror och varsamt torkat i ugn.
+ -

H Hellä Freeze-Dried® Nöt är ett frystorkat helfoder med samma höga näringsvärde och kvalitet som vanligt råfoder. Frystorkat gör sig utmärkt på resa och vandringar men förgyller även vardagen. Väljer du att utfodra med MUSH Hellä kan du läsa mer under utfodring.

Dessa fyrkantiga bitar passar utmärkt som träningsgodis. Bitarna är lite större ca 15x15 mm och gå enkelt att bryta. När du tror att träningsfickan är tom på godis har du i själva verket massor kvar eftersom dessa mumsbitar väger nästan ingenting! Våra hundar tycker att de är goda och väl värda att jobba lite extra för. Perfekt när du tränar och behöver kunna ösa ut med godis eftersom du samtidigt utfodrar din hund med precis allt den behöver.

Förutom kött har mush valt att tillsätta fermenterade grönsaker rika på nyttiga mjölksyrabakterier, en exklusiv blandning av omega-3 fisk- och olivolja och kalcium från äggskal. Produkterna är balanserade med en naturlig vitamin- och mineralmix av noggrant sammansatta örter och växter. Allt för att din hund ska få en balanserad kost.
 
Hellä Nöt innehåller bara en proteinkälla och är benfritt därför passar den för hundar med allergier eller känslig mage.
 

Innehåll

Nötkreatur 90,5% (kött, vom, hjärta, strupe, lever), fermenterade grönsaker 5,8% (vatten, kål, morot, rödbeta, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamin- och mineral premix 2,5% (äggskal, linfrö, maltpulver, havsalger, bryggjäst, mjölktistel, maskros, björkblad, brännässla, morotsgryn), vildfisk- och olivolja 1,2%.
 

Näringsvärden / 100g

Energi (kJ/kcal)2403/574
Protein (g)41,1
Fett (g)44,0
Kalcium1,7
Fosfor0,9
Fukt3,7
Råaska6,7
Fiber2,0

 

Mush följer strikta riktlinjer för kvalitet, som sträcker sig över EU:s och Finlands lagkrav. Kycklingens ursprung kan lätt spåras och kycklingen levereras färsk till Mush varje dag. 

Förvaras bäst i rumstemperatur skyddad från fukt. Mush lovar att produkten håller 18 månader från tillverkningsdag.

Påsen är återförslutningsbar.

Innehåll 250 gram.

Utfodra din hund med MUSH Hellä frystorkad kyckling eller nöt

Enkelt att använda

Det är otroligt enkelt att ge hunden Mush Hellä frystorkat foder Du tillsätter ljummet vatten och låt fodret dra i 5–10 minuter. Sedan är hundens måltid redo för servering.

UTFODRINGSMÄNGD
Hunden behöver ungefär mat som motsvarar omkring 1 % av sin egen vikt per dag. Väger din hund 5 kilo bör du alltså börja med att ge den cirka 50 gram frystorkat (torrvikt) per dag fördelat på en eller två måltider.

HUNDMAT PÅ RESAN

Det är praktiskt att mäta upp maten i portioner hemma när du ska ut och resa. Så är allt klart att serveras på resan, bara tillsätt vattnet.

En deciliter väger cirka 30 gram.

OBS! Mängden mat varierar beroende på ålder, aktivitetsnivå, ämnesomsättning och miljö. Ta i beaktande att måttet ovan endast är en riktlinje, du kan behöva justera enligt din hunds behov. Utgå alltid ifrån din hunds unika behov och håll koll på hullet.

Hundens viktMUSH frystorkat gram/dag
220
550
10100
15150
20200
30300
40400
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållHelt utan tillsatser
UrsprungFinland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel medium 🦴 längd 12 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel medium är ca 12 cm lång oh väger ca 20 gram (medelvikt när vi vägt 100 st)
25,00 kr

RAUH Beef Toast stor - tuggben nöt & biff

Beef Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med en biff av nötkött i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och kött förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till medelstor och stor hund.
90,00 kr

Älgpinne - moose stick - gott hundgodis från RAUH

En älgpinne eller som RAUH kallar det, älgsalami. I riktigt fin kvalitet av högkvalitativa råvaror. Älgpinnen är helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri. Älgköttet kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. Lunga och hjärta från nöt kommer från finska djur. Älgpinne passar alla hundar och du bryter enkelt de bitar du vill ge som godis, fin som belöning vid träning. Knaprig och god, alltså inte mjuk. Passar också som tuggben till de mindre hundarna.

På bilden med fyra fina belöningar ser du framifrån: liten Bim Belly Bom, grisrulle, älgpinne och Bim Belly Bom.
Från 25,00 kr

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr