Close
Sök

MUSH Vaisto® LILA 0,8 kg fryst helfoder

Tillverkare: Mush
65,00 kr
MUSH Vaisto® LILA är ett helfoder för vuxna hundar. LILA innehåller kyckling, kalkon och ren.
MUSH Vaisto® LILA passar för alla vuxna hundar, speciellt de hundar som behöver ett mer proteinrikt foder. Ben 8 %, lever 5 %.
Kommer som köttbullar, enkla att tina.
+ -
Ingredienser
  • 55%  kyckling (kött, muskelmage, lever, skinn, ben, hjärta, brosk)
  • 20% kalkon (kött, ben, brosk)
  • 20% ren (kött, ben, lunga, brosk)
  • 5% grönsaker, frukt och oljor (spenat, broccoli, sallad, kallpressad solrosolja)
  • < 1% ägg 
Använd endast som mat till husdjur. Förvaras under -18°C. Får inte upphettas. Förvara produkten åtskilt från livsmedel. Efter användning: tvätta händerna och rengör redskap och ytor som produkten kommit i kontakt med. Ge din hund en daglig portion som motsvarar 2-5% av hundens vikt.
 
Näringsinnehåll
 
 MängdEnhet
Energi kcal218kcal/100g
Energi kJ914kJ/100g
Fett17.2g/100g
Protein15.7g/100g
Fiber0.9g/100g
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållHelt utan tillsatser
UrsprungFinland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

MUSH Vaisto® Wild MÖRKGRÖN 0,8 kg fryst helfoder

MUSH Vaisto® Wild MÖRKGRÖN är ett helfoder för vuxna hundar. MÖRKGRÖN innehåller ren, lamm och älg.
MUSH Vaisto® Wild MÖRKGRÖN passar för alla vuxna hundar, tack vare råvaruurvalet passar produkten extra bra för hundar med allergi eller känslig mage. Ben 8 %, lever 6 %.
Kommer som köttbullar, enkla att tina.
90,00 kr

Njord nötrulle 14 - Medium

Njords nötrulle har härlig smak för vovven och det är ett svenskt hantverk, tillverkad av svensk kohud från lokala gårdar. Njords tuggben produceras av hela huden, inklusive den exklusiva narvhuden. Dessutom sitter håren kvar vilket gör att de kan utesluta kemikalier helt och hållet från tillverkningsprocessen. Detta är också orsaken till att tuggbenen kladdar mindre, håller längre och smakar bättre. Håren triggar hundens naturliga instinkter och hjälper matsmältningen genom dess höga fiberinnehåll.
Nötrullarna består av rullad lufttorkad hud och är det grövsta bland Njords tugg och passar därför hundar som gillar ett rejält tuggmotstånd. Nötrullarna finns i tre storlekar och vi tycker att Medium passar bra till små hundar som är stortuggare, medelstora hundar och stora hundar utan överdrivet tuggbehov.
80,00 kr

Non-stop dogwear Long distance bootie - hundtossor snö

Long distance bootie från Non-stop dogwear är en hundsocka framtagen av Non-stop och främst avsedd för snö. En beprövad modell med kardborre runt skaftet, fungerar i alla lägen. Hundsockarna skyddar mot snö, is och salt.
139,00 kr

KEROTUGG älgchips

Hundtugg av älghud, tillverkat i Sverige. Älgchups är en rektangulär bit ca 15x5 cm. Hel ren älghud som smakar gott och är go att sätta tänderna i. Den är ett rejält tugg till den lilla hunden och ett litet tidsfördriv för en stora. Hur länge det håller beror på hur just din hund tuggar. KEROTUGGs älgtugg är mycket magert. Passar även hundar med känslig mage. KEROTUGG tillverkar tuggben helt utan tillsatser. De innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter - ren älghud helt enkelt.
Älgchips tycker vi passar bra till de flesta hundar, utom de minsta. Hur länge det varar beror mycket hur stor din hund är.
30,00 kr