Close
Sök

Non-stop dogwear Trekking rope leash - hundkoppel 1,2 m / 6 mm

Tillverkare: Non-stop dogwear
379,00 kr
Trekking rope leash från Non-stop dogwear är ett superfint vardagskoppel som är både smidigt och robust. Kopplet är helt i återvunnen polyester. Helt perfekt säger vi, dessutom är det behagligt att hålla, tåligt och funktionellt. Kopplet passar bra på vardagspromenaden och träning när du vill hålla hunden nära. Trekking rope leash är utrustat med en lite mindre twist-lock-hake (jämfört med deras standard twist-lock-hake). Det är smidigt till den stora hunden, perfekt till mellanhunden och optimalt till den lilla aktiva hunden.
Lagerstatus: 2 i lager
+ -

Trekking rope leash kommer i tre längder 2,8 meter, 2 m och 1,2 meter. Kopplet kommer i två bredder 6 mm och 8 mm.

Detta koppel är statiskt, alltså det har ingen elasticitet, för full kontroll i till exempel stadsmiljö, när ni tränar koppelgående eller är aktiva i vardagen. Karbinhaken har en säker twist-lock funktion som låser haken automatiskt. Du vrider ett kvarts varv för att öppna haken. Karbinhaken är utrustad med swivelfunktion, vilket innebär att den kan snurra 360° och du ökar chanserna för trasselfria promenader.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
UrsprungKina
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt