Close
Sök

Non-stop dogwear Rock leash - hundkoppel

Tillverkare: Non-stop dogwear
449,00 kr
Rock leash från Non-stop dogwear har kommit i en uppdaterad och helt ny version. Kopplet är av 100% återvunnen polyester! Helt perfekt säger vi, dessutom är det behagligt att hålla, tåligt och funktionellt. Kopplet passar bra på vardagspromenaden och även till friluftsliv och träning. Rock leash är helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en robust twist-lock-hake. Integrerade reflexer är både enklare och säkrare.
Lagerstatus: 2 i lager
+ -

Rock leash är 1,8 meter långt och passar små och stora hundar. Kopplet är runt med en diameter på 10 mm vilket gör det bekvämt att hålla i. Totalt väger kopplet 128 gram.

Kopplet är statiskt, alltså ingen elasticitet, för full kontroll i till exempel stadsmiljö, när ni tränar koppelgående eller är aktiva i vardagen.

Säkerhet är viktigt och Rock leash har inflätade reflextrådar. Det är ett diskret och snyggt sätt att integrera reflexerna. Karbinhaken har en säker twist-lock funktion som låser haken automatiskt. Du vrider ett kvarts varv för att öppna haken. Karbinhaken är utrustad med swivelfunktion, vilket innebär att den kan snurra 360° och du ökar chanserna för trasselfria promenader.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• Twist-lock karbinhake
• Swivelfunktion - karbinhaken kan snurra 360°
• Karbinhaken är testad och klarar 3kn (300 kg).
• Inflätad reflextråd

MATERIAL
TygPolyamid, 100% återvunnen, Gflobal Recycled Standard ceritfiedHandtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Non-stop dogwear Cruise collar - sliphalsband

Cruise collar från Non-stop dogwear är ett fint och bekvämt vadderat halsband med slip-funktion. Halsbandet kan förstoras för att träs över huvudet och ska sedan sitta perfekt runt halsen när det är åtdraget. Ett lagom stort halsband har alltså inte någon strypfunktion, det är bara oerhört enkelt att ta av och på. Halsbandet är perfekt för aktiva vardagar med din hund och det är också ett utmärkt val vid vandring, löpning, skidåkning och cykling. Säkerhetstänket är på topp, som alltid när det gäller Non-stop, halsbandet har passpoaler av 3M™-reflex längs båda sidorna och en fästpunkt för hundlampa så din hund syns i mörker på ett bra sätt.
319,00 kr

Hundleksak av hampa - Repboll med handtag

En fin, robust boll av hampa med handtag att kampa och kasta med. Hampa är ett naturligt och mycket miljövänligt material som kombinerats med återvunnen bomull. Bollen är slitstark. Det flätade repet ger en oregelbunden yta som är lätt att få grepp om och som byter riktning när den tar mark. Perfekt att belöna med vid träning. Hampa har antibakteriella egenskaper och kan verka positivt på hundens munhygien.
Hampaboll ⌀ 9 cm (en tennisboll är ca 7 cm). Handtag 26 cm.
120,00 kr