Close
Sök

Pälstvätt WAP: 6 ekologiskt hundsschampo känslig 250 ml

Tillverkare: WAP Dog Care
270,00 kr
WAP: 6 är ett hundschampo för känsliga hundar. Rengör försiktigt hundar med skadad och känslig hud. WAP: 6 verkar lindrande och antioxidativt med kombinationen sjögräs, havreolja, ringblomma, kamomille och nyponfröolja. Schampot är ekologiskt och svensktillverkat. Praktisk pump gör det enkelt att dosera rätt mängd.
Innehåll 250ml.
+ -

I WAP: 6 finns Bis-Diglycerylpolyacyladipate-1 som är en naturligt och vegetariskt allternativ till lanolin. Sammansättningen utav ingredienser i WAP: 6 har en mycket gynnsam inverkan på skadad och känslig hud samtidigt som det vårdar hundens päls.

Skölj hunden rikligt med ljummet vatten. Applicera schampo, låtverka 1-2 minuter. Skölj. Upprepa.

Hållbarhet öppnad förpackning: 12 månader.

WAPs produkter skapas av 100% naturliga ingredienser så doft, nyans och konsistens kan variera lite från gång till gång. Ingredienserna, som kommer från leverantörer runt om i Europa, kan varierar något beroende på till exempel årstid. Men slutproduktens funktion är alltid kontrollerad och alltid densamma.

Ingredienser: Aqua, Coco Glucoside, Cocamidopropyl betaine, Bis-Diglycerylpolyacyladipate-1, Maris Sal, Xanthan gum, Cocos nuficiera (coconut) oil, Vegetable Glycerine, Argania spinosa kernel oil, Sodium benzoate, Potassium sorbate Caprylic/Capric Triglyceride, Fucus Vesiculosus Extract, Lacid acid , Rosa rubiginosa seed oil, Avena Sativa Kernel Oil, Calendula officinalis flower extract, Helianthus annuus seed oil, Tocopherol

Vegetabilisk glycerin- Framställd av ekologisk, GMO-fri majsolja.

Bis-Diglycerylpolyacyladipate-1 = Ett naturligt veganskt allternativ till lanolin. Naturlig och GMO-fri Mjölksyra.

Vår arganolja (Argania spinosa seed oil ) från Marocko är fairtrade, vilket stödjer viktiga projekt som nya skolor och bättre tillgång till sjukvård för lokalbefolkningen.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som plast
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

120 bajspåsar med handtag, nedbrytbara Beco

Becos bajspåsar är helt nedbrytbara, rymliga, starka och har handtag som lätt knyts.  

Den naturliga oxidationsprocessen påskyndas tills produkten inte längre är en plast utan ett material som bakterier och svampar på land eller i hav kan leva av. Om den av misstag hamnar i naturen istället för i soporna kommer den alltså att brytas ned tills det inte finns något kvar, på samma sätt som naturens avfall.
Bäst är att du slänger bajspåsen med innehåll i soporna. Då är påsen lika ofarlig som innehållet.
130,00 kr