Close
Sök

Sökkoppel 1,9 meter - vi hjälper tillsammans 💛💙

Tillverkare: Hundigt
Sökkoppel, en speciell utgåva, där vi skänker hela summan för kopplet du köper. Just detta koppel kommer hela summan att gå till de hundar som är kvar i Ukraina. PostNord har i en fantastiskt fin gest erbjudit alla att skicka hjälp till Ukraina gratis. Vi kommer att köpa hundmat för allt vi får in och skicka till Ukrainas hundar. Vi har valt att ta samma summa som för våra andra koppel, har du möjlighet och vill betala mer kan du ange ditt eget pris.
Det fina kopplet är handgjort av oss på Hundigt. Det är 1,9 meter långt så du kan ha det på tävlingsområdet på Nose Work-tävlingen och det passar också utmärkt på den vanliga hundpromenaden. Kopplet har ett mindre, smidigt handtag. I andra änden en BGB-hake av bästa kvalitet. Färgen är fräscht gul-blå-vit.
*
Lagerstatus: I lager
Priset måste vara mellan 250,00 kr och 1 000,00 kr
+ -

Kopplet är ca 1,3 cm brett och 4 mm tjockt, handtaget är litet och smidigt men fortfarande tillräckligt stort för att få in hela handen. Flätningen gör kopplet lätt, smidigt och följsamt. Det drar inte till sig fukt och flyter i vattnet, kommer det en regnskur torkar det på nolltid. Det kommer med två olika storlekar på BGB-haken. Nr 0 och nr 1. Nr 0 passar bra i halsband och till mellanstora hundar medan nr 1 är enklare att använda om din sele har en en kraftigare ring eller till en stor hund.

Ett 1,9 meter långt koppel har för många en bra längd. Kopplet är gjort för att fungera på tävlingsområdet i Nose Work och promenaden samtidigt som du kan använda det när sökområdet kräver att du är nära din hund eller om du är ute efter metodiskt finsök och vill bromsa din hund. Mindre att hålla reda på och en naturlig broms - för du är väl inte lika snabb som din hund. 😉

Om du tävlar nose work säger regelverket att du på sökområdet måste ha ett koppel med maxlängd 2 meter. I söken får du ha hur långt koppel elle lina som helst.

Klippt ur relgerna: Hunden ska söka i koppel såsom fast koppel, spårlina eller flexikoppel om inget annat bestämts. Undantag är de förare som på grund av funktionsnedsättning är hindrade att ha sin hund kopplad. Hund ska på tävlingsområdet hållas kopplad i ett max två meter långt koppel under tiden de inte deltar i ett moment.

Koppelt passar också perfekt som vardagskoppel till stadspromenaden och skogspromenaden. Lätt att bära och behagligt i handen.

Kopplet är tillverkat av oss på Hundigt och vi har med omsorg valt ut alla delarna, detta kan du läsa mer om under specifikationer. Detta är ett limited edition koppel där vi kommer att skänka hela summan - vi hjälper tillsammans. 💚

 

Specifikationer
ProduktionNärproducerat, Handgjord
UrsprungSverige
FörpackningIngen förpackning
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Sökkoppel 3 meter

Sökkoppel, ett specialanpassat lite längre koppel för dina nosework-sök eller specialsök. Kopplet är 3 meter och har ett mindre, smidigt handtag. I andra änden en BGB-hake av bästa kvalitet. Finns i många superfina färger.
250,00 kr