Close
Sök

SSE-rosett nose work 1

90,00 kr
Har du och vovven fått SSE kanske det känns fint med en rosett?
+ -

Tillverkad i Sverige, banden är i återvunnet material.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialPapper som uppfyller miljömärkningarnas kriterier
ProduktionNärproducerat
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som papper
FörpackningPapper som uppfyller miljömärkningarnas kriterier
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Magic moose - hundglass

Magic moose är festlig hundglass från Hugo & Celine med lyxig smak av vild älg.
OBS! DENNA VARA GÅR ENDAST ATT KÖPA PÅ VÅRT LÄAGER NÄR NI HÄLSAR PÅ HOS OSS.
Den fina och krämiga konsistensen är i fryst form något ”hårdare” än vanlig glass vilket gör att hunden inte kan sluka glassen i en tugga. Svensk råvara och svensktillverkad. Tillverkas i Karlshamn.
55,00 kr

Oxbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

OBS! Sänkt pris på grund av kort datum, bäst före 28/6-24. Oxbitar från Sund Hundmat är ett frystorkat hundgodis som smakar gott, är nyttigt och ett bra miljöval. Oxbitarna från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar perfekt till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
62,30 kr 89,00 kr

Hundigt Sökkoppel - långlina, 5m / 13mm

Sökkoppel, ett specialanpassat längre koppel för dina nosework-sök eller specialsök. Kopplet är 5 meter (+/- 5 cm) och har ett mindre, smidigt handtag i ena änden, i andra änden sitter en BGB-hake av bästa kvalitet. Sökkopplet finns i en mängd superfina färger.
330,00 kr

Hundigt Koppel - Grapevine

Det promenad kopple är handgjort av oss på Hundigt. Kopplet har ett mindre, smidigt handtag och i andra änden en BGB-hake av bästa kvalitet. Det är 1,9 meter långt och passar utmärkt på hundpromenaden och dessutom kan du ha det på Nose Work-tävlingen. Grapevine matchar perfekt med skogsgrön, champange och svart i 3 meter och 5 meter.
250,00 kr