Close
Sök

Torkat oxhjärta, till stor del ekologisk

Tillverkare: Hundgott
60,00 kr
Torkat hjärta är ett belöningsgodis som smakar riktigt gott för din hund. Det är värt att anstränga sig för en liten bit. Vårt torkade hjärta är närproducerad och till stor del ekologisk.

Hjärtat är torkat helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men kan brytas eller klippas till mindre bitar. Den smular mycket lite.
Lagerstatus: Ej i lager
+ -

En påse torkat hjärta innehåller 60-90 gram. Påsen storlek är ca 16x22 cm och 6 cm tjock. 

Den torkade levern kommer från svensk nötboskap kring Borås, Dalsjöfors, Tjörn och Orust. Större delen kommer från ekologiska gårdar.

FÖRVARING

Det är viktigt att du förvarar godiset torrt. I en burk med tättslutande lock håller smak och konsistens sig bättre. Om de mot förmodan skulle bli fuktiga eller våta kan du torka om dem igen i ugn på ca 50 grader tills du känner att de är helt torra.

Levern kan ha lite ojämn yta på undersidan som varierar i färgerna vit, beige och grön. Det är inget konstigt, det är bara proteinet som ”läckt” ut under torkningsprocessen. För att undvika denna missfärgning måste man tillsätta salt eller annat konserveringsmedel vilket Hundgott inte gör utan tar hellre det lilla skönhetsfelet. Bra tycker hundigt.se

Analytiska beståndsdelar lunga:

Råprotein 76%
Råfett 11%
Vatten 7%
Råaska 6%

Allt hundgodis som kommer från Hundgott är egenproducerat och det är fritestat från salmonella och enterobacteriaceae.

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser, helt utan tillsatser
ProduktionNärproducerat, till stor del ekologiskt
UrsprungSverige
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kattfavorit från Sverige
Min katt spinner högt när hon får sina småbitar var dag :)
Och jag är glad att ha hittat något extra att ge som är  från svenska djur. Mycket kattgodis kommer från Kina och på etiska grunder vill jag undvika det.
Gäst | 2022-08-06 10:32
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Mycket nöjd
Mycket gott tycker min Labrador Gordon
Sibylle | 2020-06-30 21:44
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Bra godis
Mycket gott hälsar mina vovvar, lätt att bryta i små bitar.
Gäst | 2018-11-11 11:18
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Torkad oxlunga, till stor del ekologisk

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.
60,00 kr

Torkad oxlever, till stor del ekologisk

När det är dags för belöning ska det vara riktigt gott hundgodis. Hundgotts torkade lever är närproducerad och till stor del ekologisk.

Levern är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men lätt att bryta till mindre bitar och den smular lite.
60,00 kr