Close
Sök

Tygkasse med dubbla handtag - stor tygpåse

Tillverkare: Prick-ia , Hundigt
249,00 kr
Handsydd och närproducerad tygkasse som är designad efter våra favoriter. Kassen har dubbla handtag, två vanliga handtag om du vill bära i handen och en längre rem att bära över axeln eller "cross body". Perfekt att bära över axeln när den börjar bli tung eller när du vill ha händerna fria för att hålla i kopplet. Väskan har sydd botten för att rymma lite mer och den blir också bättre att packa.
Mått: Bredd 36 cm, höjd 43 cm, djup 3 cm.
OBS! eftersom de är handsydda kan de variera något i utseende.
*
Lagerstatus: Välj variant nedan
+ -

Maria som driver Prick-ia ett par kilometer från hundigt har sytt de fina tygpåsarna. De är verkligen hur välsydda som helst och superfina!

Tyget kommer från Arvidssons textil i Kinna och hör till säsongens nyheter. Det är kraftigt, i 100% bomull med tryckt mönster (vikt ca 175 g/m2). Mönstret är designat av Björk-Forth. Producerat i Europa. Kassen tvättas enkelt i maskin 40°. Kan krympa något.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionNärproducerat
ProduktionHandgjord
UrsprungSverige
FörpackningIngen förpackning
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Tass-salva Raska Tassar

Raska tassar är en svensktillverkad tassalva med unik humleolja. Tassalvan är förstås utmärkt att smörja in torra och såriga trampdynor men också mellan trampdynorna om din hund har problem. Den fungera också bra i hundens armhålor, vid mungiporna och på magen till exempel. Vägsalt, torra och grusiga vägar och nylagd asfalt är exempel på underlag som kan vara jobbigt för tassarna.
Raska Tassar är ett fint hantverk och tillverkas i Östergötland, Sverige.
219,00 kr