Close
Sök

Älgpinne - moose stick - gott hundgodis från RAUH

Tillverkare: RAUH
29,00 kr
Prisstege - Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal
4+
Pris
25,00 kr
En älgpinne eller som RAUH kallar det, älgsalami. I riktigt fin kvalitet av högkvalitativa råvaror. Älgpinnen är helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri. Älgköttet kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. Lunga och hjärta från nöt kommer från finska djur. Älgpinne passar alla hundar och du bryter enkelt de bitar du vill ge som godis, fin som belöning vid träning. Knaprig och god, alltså inte mjuk. Passar också som tuggben till de mindre hundarna.
Lagerstatus: I lager
+ -

RAUHs älgpinne är den första viltbiffstickan som har tillverkats i Norden. Rostad precis tillräckligt, tillverkad av nordiskt villebråd. 

Ingredienser: nötlunga, nöthjärta, älgkött (14 %), nötfett, mjölkfri, glutenfri, sojafri, inget tillsatt salt.

Längd ca 180 mm.
Bredd ca 13 mm.
Tjocklek ca 13 mm.

Vikt ca 22 gram 

Innehåll: Råprotein 11,7 %, råfett 13,8 %, fukt 4,8 % 

Produkter av älg som kommer från Rauh tillverkas av 100 % äkta nordisk älg. Älgen (alces alces) lever vilt i naturen och människan har inte kunnat påverka älgens föda. Rauh använder inga konstgjorda tillsatsämnen vid tillverkning och de tillverkas i produktionsanläggningar som kontrolleras av finska livsmedelssäkerhetsverket EVIRA. 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser, helt utan tillsatser
UrsprungFinland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Favorit här hemma
Min hund blev helt tokig när paketet med dessa kom fram. Toppengodis att bryta i mindre delar och ha med i fickan i skogen :)
Gäst | 2021-01-19 16:21
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
För gott?
Det blir inte godare än såhär enligt Ummagumma. Vi kan bara ha det som ”jackpot belöning” annars blir hon övertaggad och gör allt på en gång, för jag kan inte ge henne godiset snabbt nog.. 😅
Gäst | 2020-09-12 00:51
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Skorpan
Han får i bland lite goe snack och då passar detta bra att ha i fickan när vi tränar ute
Lena | 2019-01-29 14:42
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Mycket populärt
En favorit hos mina killar, mina mellanstora hundar äter upp en sån här pinne  ganska snabbt så jag bryter den i bitar och använder som jackpot belöning!
Gäst | 2018-11-11 11:17
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
En STOR favorit
Vovvarna hälsar och tackar för det smaskiga paket som kom i deras brevlåda i dag. Särskilt älgpinnarna är en STOR favorit!
Mvh Anki
Ann-Christin | 2018-09-14 10:55
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

Torkad oxlunga, till stor del ekologisk

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.
60,00 kr

Hundgodis Liten Bim Belly Bom

En riktigt smaskig energibomb för hunden som behöver en energikick. Perfekt på vandring, energikrävande träning och tävling. Tillverkat av nötmage. Det näringsrikaste godiset som inte lämnar någon oberörd. För vovven är det drömgott och för matte och husse luktar det helt ärligt rätt illa.

Som alla RAUHs produkter är de helt utan tillsatsämnen och detta är kalltorkat. Bim Belly Bom finns i två storlekar och denna mindre passar till alla hundar som godis, små och mellanstora och stora hundar. Det finns en stor också.

På bilden med fyra fina belöningar ser du framifrån: liten Bim Belly Bom, grisrulle, älgpinne och Bim Belly Bom.
17,00 kr