Close
Sök

Älgpinne - moose stick - gott hundgodis från RAUH

Tillverkare: RAUH
29,00 kr
Prisstege - Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal
4+
Pris
25,00 kr
En älgpinne eller som RAUH kallar det, älgsalami. I riktigt fin kvalitet av högkvalitativa råvaror. Älgpinnen är helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri. Älgköttet kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. Lunga och hjärta från nöt kommer från finska djur. Älgpinne passar alla hundar och du bryter enkelt de bitar du vill ge som godis, fin som belöning vid träning. Knaprig och god, alltså inte mjuk. Passar också som tuggben till de mindre hundarna.

På bilden med fyra fina belöningar ser du framifrån: liten Bim Belly Bom, grisrulle, älgpinne och Bim Belly Bom.
Lagerstatus: I lager
+ -

RAUHs älgpinne är den första viltbiffstickan som har tillverkats i Norden. Rostad precis tillräckligt, tillverkad av nordiskt villebråd.

Ingredienser: nötlunga, nöthjärta, älgkött (14 %), nötfett, mjölkfri, glutenfri, sojafri, inget tillsatt salt.

Längd ca 180 mm.
Bredd ca 13 mm.
Tjocklek ca 13 mm.

Vikt ca 22 gram

Innehåll: Råprotein 11,7 %, råfett 13,8 %, fukt 4,8 %

Produkter av älg som kommer från Rauh tillverkas av 100 % äkta nordisk älg. Älgen (alces alces) lever vilt i naturen och människan har inte kunnat påverka älgens föda. Rauh använder inga konstgjorda tillsatsämnen vid tillverkning och de tillverkas i produktionsanläggningar som kontrolleras av finska livsmedelssäkerhetsverket EVIRA. 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser, helt utan tillsatser
UrsprungFinland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Favorit här hemma
Min hund blev helt tokig när paketet med dessa kom fram. Toppengodis att bryta i mindre delar och ha med i fickan i skogen :)
Recensent: Gäst | 2021-01-19 16:21
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
För gott?
Det blir inte godare än såhär enligt Ummagumma. Vi kan bara ha det som ”jackpot belöning” annars blir hon övertaggad och gör allt på en gång, för jag kan inte ge henne godiset snabbt nog.. 😅
Recensent: Gäst | 2020-09-12 00:51
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Skorpan
Han får i bland lite goe snack och då passar detta bra att ha i fickan när vi tränar ute
Recensent: Lena | 2019-01-29 14:42
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Mycket populärt
En favorit hos mina killar, mina mellanstora hundar äter upp en sån här pinne  ganska snabbt så jag bryter den i bitar och använder som jackpot belöning!
Recensent: Gäst | 2018-11-11 11:17
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
En STOR favorit
Vovvarna hälsar och tackar för det smaskiga paket som kom i deras brevlåda i dag. Särskilt älgpinnarna är en STOR favorit!
Mvh Anki
Recensent: Ann-Christin | 2018-09-14 10:55
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 26,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
25,00 kr

Hundgodis Liten Bim Belly Bom

En riktigt smaskig energibomb för hunden som behöver en energikick. Perfekt på vandring, energikrävande träning och tävling. Tillverkat av nötmage. Det näringsrikaste godiset som inte lämnar någon oberörd. För vovven är det drömgott och för matte och husse luktar det helt ärligt rätt illa.

Som alla RAUHs produkter är de helt utan tillsatsämnen och detta är kalltorkat. Bim Belly Bom finns i två storlekar och denna mindre passar till alla hundar som godis, små och mellanstora och stora hundar. Det finns en stor också.

På bilden med fyra fina belöningar ser du framifrån: liten Bim Belly Bom, grisrulle, älgpinne och Bim Belly Bom.
Från 10,00 kr

Nötrulle RAUH tuggben helt utan tillsatser

RAUHs fina tuggben av nötskinn är helt utan tillsatser och torkat på traditionellt vis. Kallas även Äkta nordisk batong. Äkta och så vitt vi vet det enda som är nordiskt!

Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation när hunden tuggar på det. Det smakar gott och blir fint tidsfördriv för din hund. Lätt, låg energihalt.
Från 40,00 kr