Close
Sök

Dofthållare till specialsök och nose work

Tillverkare: Hundigt
100,00 kr
Dofthållare som passar till specialsök, till exempel hydrolaterna i nose work eller röd kong. Denna dofthållare kan du hänga fritt i en fiskelina eller hänga på en liten gren eller krok, det är lite överraskande för din hund och det gör sökandet roligt och utvecklande. Vi har denna dofthållare i olika färger med olika antal hål. Du kan välja beroende på vilken svårighetsgrad du vill ha eller om du vill använda en viss färg till en viss doft, till exempel grön till lagerblad eller röd till kong. Hålen är 3 mm hål där doft sipprar ut.
Lagerstatus: I lager
+ -

Dofthållare kan med fördel vara av ett material som inte absorberar doft särskilt mycket. Denna är helt vattentät (förutom hål för doft).

  • Tränar du nosework räcker en droppe av hydrolatet på en möbeltass, pads eller tops som du placerar i behållaren.
  • Tränar du kong lägger du en liten kongbit i behållaren.

I båda fallen gäller att större doftbärare sprider mer doft, mindre doftbärare sprider mindre doft. Variation är alltid bra.

Kom ihåg att diska med jummet vatten vid rengöring, använd inte diskmedel.

Aluminium är ett bra material som är mycket hållbart. Det är inte någon brist på råvaran, men den är mycket energikrävande att framställa. Därför är det viktigt att du lämnar den till återvinningen om du inte behöver den mer.

Dofthållarens mått: ø 1,8 cm, längd 4,2 cm + det lilla fästet och nyckelringen. Nyckelringen kan du enkelt ta av om du vill hänga den osynligt i fiskelina till exempel.

Levereras med liten nyckelring så den blir enkel att hänga upp.

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
45,00 kr

Magnet

Magnet som du kan använda när du tränar nose work. Stark och fäster bra på magnetiska underlag. Använd din påhittighet och skapa kluriga, magnetiska gömmor.
Storlek: ø 12 mm, höjd 3 mm. Nickelpläterade. Kvalitet: N35-45.
15,00 kr

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
20,00 kr

Nose Work-dosa med magnet

Gör en magnetisk urvalsbana som du kan använda på många olika sätt och på olika platser. Dosorna är enkla att ta med. Du kan variera placeringen så länge underlaget är magnetiskt.
Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan, du slipper lim och du tappar inte magneten. Helt slät och locket trycks på, inget skruvande. Det är ett hål på botten så doften sipprar ut.
Från 32,00 kr