Close
Sök

Dofthållare till specialsök och nose work

Tillverkare: Hundigt
99,00 kr
Dofthållare som passar till specialsök, till exempel hydrolaterna i nose work eller röd kong. Denna dofthållare kan du hänga fritt i en fiskelina eller hänga på en liten gren eller krok, det är lite överraskande för din hund och det gör sökandet roligt och utvecklande. Vi har denna dofthållare i olika färger med olika antal hål. Du kan välja beroende på vilken svårighetsgrad du vill ha eller om du vill använda en viss färg till en viss doft, till exempel grön till lagerblad eller röd till kong. Hålen är 3 mm hål där doft sipprar ut.

Dofthållare kan med fördel vara av ett material som inte absorberar doft särskilt mycket. Denna är helt vattentät (förutom hål för doft).

  • Tränar du nosework räcker en droppe av hydrolatet på en möbeltass, pads eller tops som du placerar i behållaren.
  • Tränar du kong lägger du en liten kongbit i behållaren.

I båda fallen gäller att större doftbärare sprider mer doft, mindre doftbärare sprider mindre doft. Variation är alltid bra.

Kom ihåg att diska med jummet vatten vid rengöring, använd inte diskmedel.

Aluminium är ett bra material som är mycket hållbart. Det är inte någon brist på råvaran, men den är mycket energikrävande att framställa. Därför är det viktigt att du lämnar den till återvinningen om du inte behöver den mer.

Dofthållarens mått: 1,75 cm, längd 3,7 cm.

Levereras med liten nyckelring så den blir enkel att hänga upp.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt