Frystorkade lammedaljonger, hundgodis / helfoder

Sund Hundmats frystorkade lammedaljonger är ett torrt helfoder som fungerar precis lika bra som belöningsgodis då det är supergott och enkelt att dela i mindre bitar. Det är både nyttigt och ett bra miljöval. Köttet i lammedaljongerna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
De frystorkade medaljongerna är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Och det är ett riktigt bra val på vandringen, när du åker ut med båten på semestern eller på campingsemester. Eftersom det är ett nyttigt helfoder blir det också ett enkelt och nyttigt foderval varje dag hela året.
Tillverkare: Sund Hundmat
Lagerstatus: I lager
109,00 kr

Lammedaljongerna innehåller allt din hund behöver. När köttet frystorkas sker det utan värme och på så vis bibehålls alla näringsämnen i sin naturliga form utan att förstöras eller försämras, och ingenting behöver tillsättas i efterhand. Maten blir lite enklare att dosera, och passar perfekt till små och medelstora hundar eller katter. Perfekt att ha med sig i bilen, båten eller stugan, eller när man är på resande fot

Lammedaljongerna kan ges precis som de är som belöningsgodis på t ex träning, tävling eller vid resa, eller som helfoder vid daglig utfodring när man tillsätter vatten. Maten blir lite enklare att dosera, och passar perfekt till små och medelstora hundar eller katter. Perfekt att ha med sig i bilen, båten eller stugan, eller när man är på resande fot.

En påse innehåller 150 gram och ca 15 medaljonger. En medaljong väger ca 10 gram. 

HANTERING

Vid daglig utfodring som helfoder, häll upp önskad mängd medaljonger i en skål och tillsätt ca 1,5 dl vatten per 4 medaljonger. Låt medaljongerna ligga och dra lite i vattnet och servera efter ca 10 minuter tillsammans med eventuell kvarvarande vätska. Det är helt normalt att medaljongerna inte riktigt suger upp vätskan. Beräkna ca 1 medaljong per kilo kroppsvikt som utgångspunkt och tillsätt vatten enligt instruktion. Valpar bör få dubbelt så mycket. Medaljongerna kan såklart även ges som godis precis som de är utan bötläggning. Se dock till att hunden alltid har tillgång till vatten.Tveka inte att kontakta Sund Hundmats veterinär om du är osäker eller vill ha hjälp, www.sundhundmat.se

FÖRVARING OCH HÅLLBARHET

Sund Hundmats frystorkade medaljonger är en torrvara och bör behandlas i likhet med annat torrt djurfoder. Förvara torrt, mörkt och svalt för bästa hållbarhet. Under dessa förhållanden är bäst-före-datum ca 2 år från tillverkningsdatum.

SÅ HÄR GÖR DU

  1. Häll upp önskad mängd medaljonger i en skål.
  2. Tillsätt ca 1,5 dl vatten per 4 medaljonger.
  3. Servera efter ca 10 minuter. Häll ej bort vätskan.

DOSERING

Vuxenvikt  Medaljonger/dag 
2-3 kg 1-2 st
4-5 kg 3-4 st
6-7 kg 4-5 st
8-9 kg 5-6 st
10-11 kg 6-7,5 st

 

INGREDIENSER OXMEDALJONGER

Våm, kött, brosk och innanmat (hjärta, lever, njure).

Näringsvärdeper 100gper paket (150g)per styck (ca 10g)
Energi 2512 kJ / 604 kcal 3768 kJ / 906 kcal 201 kJ / 48 kcal
Protein 34g 51g 3,4g
Fett 58,5g 87,8g 5,85g
Växtråd 0,9g 0,6g 0,09g
Aska 5,2g 7,8g 0,52g
Kalcium 1,4g 2,1g 0,14g
Fosfor 0,9g 1,4g 0,09g
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Innehåll Naturliga ingredienser, helt utan tillsatser
Produktion Närproducerat
Ursprung Sverige
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. Tjurmuskel fungerar som belöning, att tugga på eller som godis.   

Vissa delar är borttagna så den luktar inte som tjurmuskel brukar göra utan den luktar bara torkat kött även då hundarna tuggar på den. 

Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
16,00 kr

Lammbitar - frystorkat hundgodis

Lammbitar från Sund Hundmat är frystorkat godis som är både gott, nyttigt och ett bra miljöval. Lammbitarna från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstås lite mer till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
69,00 kr

Beef Toast RAUH - litet tuggben nöt med biff

Beef Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med en biff av torkat nötkött i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till liten och medelstor hund.
Från 40,00 kr