Close
Sök

Läderhalsband vegetabilgarvat, svensktillverkat

Tillverkare: Alac AB
110,00 kr
Ett klassiskt halsband i svenskt, vegetabilgarvat skinn som är miljöcertifierat. Skinnet som är brunt och fettat kommer från svensk nötboskap och har behandlats på Tärnsjö Garveri. Metalldetaljerna är silverfärgade.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Halsbandet är i ett fint, svenskt miljöcerifierat läder - vegetabiliskt garvat, helt kromfritt och giftfritt - som bara blir finare med tiden. Mycket slitstarkt och robust. Halsbandet stämmer in i Hundigts filosofi vad det gäller produkter tillverkat av djurhudar och skinn och vi är med på Päslfria listan.

Måttet som anges är halsbandets totala längd.

 1. Mät runt din hunds hals.
 2. Välj ett halsband nedan som har lagom längd. 
 3. Ta hänsyn till om du har en robust hund, då kan du öka bredden på halsbandet där valfrihet finns.
 4. Ta hänsyn till om du har en pälshund som Rakas ned eller klipps ned hårt mellan varven, då ska halsbandet passa både med och utan päls.

Halsbandens mått cirka: 

 • Storlek 25 cm är 16,5 cm till första hålet, 22 cm till sista hålet. Br 12 mm
 • Storlek 30 cm är 21 cm till första hålet, 27 cm till sista hålet. Br 12 mm
 • Storlek 35 cm är 27 cm till första hålet, 32,5 cm till sista hålet. Br 12 mm
 • Storlek 40 cm är 32,5 till första hålet, 38 cm till sista hålet. Br 12 mm, 18 mm, 22 mm
 • Storlek 45 cm är 33 cm till första hålet, 41 cm till sista hålet. Br 18 mm och 22 mm
 • Storlek 50 cm är 38,5 cm till första hålet, 46,5 cm till sista hålet. Br 18 mm och 22 mm
 • Storlek 55 cm är 43 cm till första hålet, 51 cm till sista hålet. Br 22 mm
 • Storlek 60 cm är 48,5 cm till första hålet, 56,5 cm till sista hålet. Br 22 mm
 • Storlek 65 cm är 53 cm till första hålet, 61 cm till sista hålet. Br 22 mm

Passar inte något av dessa mått så skicka ett mail till info@hundigt.se så kan vi ta hem rätt mått om det finns att tillgå. 

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialSvenskt, vegetabilgarvat skinn
ProduktionNärproducerat, Handgjord
UrsprungSverige
FörpackningIngen förpackning
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Blir finare och finare
Köpte den minsta storleken till min katt och det är så fint! Rejält och stabilt utan att det bli klumpigt. Känns tryggt att ha när vi åker buss ihop :)
Dessutom blir det vackrare och följsammare desto mer vi använder det.
Gäst | 2017-05-08 00:14
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Brunt fettat smalt läderkoppel i vegetabilgarvat skinn

Ett ursnyggt, smalt läderkoppel som är svensktillverkat i vegetabilgarvat skinn. Kopplet är riktigt snyggt när ni ska vara lite extra fina men det fungerar också utmärkt till vardags. Bekvämt att hålla i, väger lite. Miljöcertifierat läder från svenska nötdjur, vegetabiliskt garvat, kromfritt och giftfritt. Lädret kommer från Tärnsjö Garveri. Kopplet har en liten pistolhake. Både handtag och pistolhake har flätade fästen vilket ger mycket god hållbarhet. Det här kopplet blir bara snyggare och skönare med tiden.
210,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

Brunt fettat läderkoppel svensktillverkat i vegetabilgarvat skinn

Snyggt, hållbart vardagskoppel, svensktillverkat i vegetabilgarvat, svenskt skinn som är miljöcertifierat. Skinnet kommer från svenska nötdjur och det behandlas på Tärnsjö Garveri. Kopplet har en klassisk karbinhake (typ BGB) och både handtag och karbinhake har flätade fästen som håller mycket bra. Det här kopplet blir bara snyggare och skönare med tiden.
210,00 kr