Close
Sök

HappySoaps till människor - Lavender Bliss balsam

Tillverkare: HappySoaps
99,00 kr
Lavender Bliss Conditioner Bar frĂ„n HappySoaps Ă€r bara till mĂ€nniskor, kanske vill du prova den fina idĂ©n att nyttja en balsamkaka i fast form? Vatten har du ju i kranen 😊
Denna kryddiga balsamkaka har bÄde mjukgörande, lugnande och vÄrdande verkan. Den mjukgör nÀmligen hÄrbotten samtidigt som den stÀrker hÄret. Lavender Bliss har en frisk och ganska stark doft av lavendel. Den passar fint med doften av Purple Rain som vi har som schampobar. Den luktar verkligen sommar tycker vi. Och kanske lite Frankrike faktiskt. Purple Rain passar till normalt hÄr och skadat hÄr samt vid problem med torr hÄrbotten. Den rÀcker till 90-110 tvÀttningar. Som alla HappySoaps produkter Àr den helt plastfritt, bÄde tvÄlen och förpackningen. Resultatet Àr att inga mikroplaster gÄr ut i vÄra hav. Den innehÄller bara naturliga ingredienser. Och vatten behöver vi ju inte köra omkring i lastbilar.
Huvudingredienserna i denna tvÄl Àr sheasmör, cacaosmör och arganolja.
+ -

Plastfri tvÄl och plastfri förpackning innehÄller massor av vÄrdande och naturliga ingredienserna som hydrerar ditt hÄr. PÄ ett ögonblick fÄr du till ett hÀrligt skum att tvÀtta hÄret med och den frÀscha doften av lavendel kan uppplevas lugnande. Pröva sjÀlv och dröm dig bort till rytmen av just Purple Rain!

Purple Rain passar ocksĂ„ bra till dig som inte har nĂ„got hĂ„r. Med sin hĂ€rliga doft av lavendel rengör och vĂ„rdar den sĂ„vĂ€l hĂ„r som hĂ„rbotten pĂ„ djupet och efterlĂ€mnar en fin lyster. 

För fullstĂ€ndig innehĂ„llssförteckning, klicka pĂ„ fliken INNEHÅLL.

Vikt ca 70 gram.

Förpackningen Ă€r av papper. 

ANVÄNDNING:

Löddra upp tvĂ„len i dina hĂ€nder under rinnande vatten. LĂ€gg tvĂ„len Ă„t sidan och schamponera in ditt hĂ„r. Skölj ur schampot noga. 

FÖRVARING:

Förvara din tvÄl torrt, ligger den i vatten löser den upp sig. Tag en titt pÄ tvÄlpÄsen och tvÄlasken frÄn HappySoaps.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållVeganskt
ProduktionHandgjord
UrsprungNederländerna
FörpackningÅtervunnet papper
ÅtervinningÅtervinns som papper
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
DĂ„lig
UtmÀrkt
Kunder som köpte denna köpte ocksÄ

Grisöra, närproducerade helt utan tillsatser

Hundigts grisöron Àr nÀrproducerade och helt utan tillsatser. Grisarna kommer frÄn gÄrdar i vÀstsverige. Inga konserveringsmedel eller tillsatser har anvÀnts i torkningen av öronen. Girsöronen luktar nÀstan ingenting och de flesta hundar tycker de Àr supergoda.
Dessutom Àr den producerad med solenergi, hela ladugÄrdens tak Àr fyllt av solceller. SÄ hÄllbar produktion. Solel och vatten Àr vad som gÄr Ät vid produktionen.
18,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, nÀrproducerad med svenska rÄvaror och helt utan tillsatser. BÄde naturligt och nÀringsrikt. De flesta hundar Àlskar att tjurmuskel som tugg, den Àr oerhört populÀr hos oss. Dessutom Àr den producerad med solenergi, hela ladugÄrdens tak Àr fyllt av solceller. SÄ hÄllbar produktion. Solel och vatten Àr vad som gÄr Ät vid produktionen.
VÄr tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar Àr borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött Àven dÄ hundarna tuggar pÄ den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har anvÀnts i torkningen av tjurmuskeln och den Àr frÄn BorÄs, frÄn svenska djur.
Tjurmuskel large Àr ca 20 cm lÄng och vÀger ca 40 gram (medelvikt nÀr vi vÀgt 100 st).
45,00 kr

RAUH Nötchips - tuggben

Ett rent och naturligt tuggben frÄn RAUH, helt utan tillsatser och torkat pÄ traditionellt vis. Nötchipsen Àr tillverkade i Finland helt utan tillsatser, nöthud har torkats pÄ traditionellt sÀtt.
Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. AvlĂ€gsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation nĂ€r hunden tuggar pĂ„ det.
Perfekt för mindre hundar och kan Àven fungera som snacks för en medelstor hund. Har du en liten hund och vill ha tunnar bitar sÄ skriv det i ordermeddelandet. Den platta formen underlÀttar början pÄ tuggandet. Ett val för den som provar för första gÄngen!
Från 17,00 kr

Kycklinggodis RAUH, lätt att bryta

Godisstavar av torkad kyckling, naturligt och riktigt gott utan tillsatser. Stavarna Àr som spröda, lite knapriga kex och enkla att bryta i mindre bitar. De smular ytterst lite och förvaras praktiskt i zip-pÄsen.
RAUH har all tillverkning i Finland och rÄvaran Àr finsk och noga utvald. Kycklingköttet bakas lÄngsamt i ugn pÄ lÄg temperatur sÄ den naturliga smaken bibehÄlls. Ett gott och nyttigt belöningsgodis pÄ promenaden likvÀl som till trÀningen. KöttinnehÄllet Àr 90%.
52,00 kr