Close
Sök

Hjort hundgodis Deer Burgers - Farm & Forest®

Tillverkare: Farm & Forest
100,00 kr
Hundgodis på svenskt viltkött från hjort. Lufttorkade små hamburgare rika på vitamin B med tillsatt svenskt musselprotein som innehåller omega 3 och 6. En nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Omega 3 & 6 är bra för hundens leder. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser. Endast det fina musselproteinet är tillsatt vid produktionen som sker i Sverige.
+ -

Farm & Forest® är ett riktigt gott och nyttigt belöningsgodis. Varje hjortburgare är ca 4 cm och kan brytas i mindre bitar.

Innehåll:
99% vildsvin
1% mussla

Passar de flesta hundar. Ersätter inte deras dagliga foder.

Tillverkat i Sverige.
Storlek per hamburgare: ø 4 cm, höjd ca 4 mm.
Innehåll: 120 gram.

Analytiskt innehåll:

  • Protein 62%
  • Fett 29%
  • Aska 3%
  • Växtfibrer 2%
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionHandgjord
UrsprungSverige
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgsticka LYX med inrullad älgpinne

En delikatess för din hund, ren älghud har rullats runt en smaskig älgpinne. Sysselsättning som smakar ljuvligt, det är gott att komma åt det goda i mitten. Älgpinnen, eller älgsalami som RAUH kallar det, innehåller älgkött, nötlunga och nöthjärta. RAUH LYX har vi valt att kalla detta fina tuggben, tillverkat av högkvalitativa råvaror. Helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri.
Vi tycker denna delikatess passar alla storlekar, den kan bli tuff för de allra minsta förstås. Till den stora vovven är den en riktigt fin belöning till den lilla vovven är den ett rejält tuggben.
90,00 kr

Hubbe fårskinnsleksak med flera pipisar

Fårskinnsleksak med många pipisar i, när vi räknar får vi det till sju. Den kallar vi Hubbe. Detta måste vara drömleksaken för pipälskaren!

Fårskinn taggar igång väldigt många hundar och pipis taggar igång minst lika många. Här får du både ock.
220,00 kr

Non-stop dogwear Line harness 5.0 - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness 5.0 från Non-stop dogwear är en uppdatering av en av Non-stop dogwears bäst säljande selar. Det är en allsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bra och ger full rörlighet. Line är en utmärkt sele för dig som vill använda sele dagligen på promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfästen ger flexibilitet.
749,00 kr