Close
Sök

Vildsvin hundgodis Boar Burgers - Farm & Forest®

Tillverkare: Farm & Forest
100,00 kr
Hundgodis på svenskt viltkött från vildsvin. De framställs av vildsvinsfärs och dessa lufttorkade små hamburgare är rika på vitamin B. Dessutom tillsatt svenskt musselprotein som innehåller omega 3 och 6. En nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Omega 3 och 6 är bra för hundens leder. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser. Endast det fina musselproteinet är tillsatt vid produktionen som sker i Sverige.
+ -

Farm & Forests nyttiga och goda belöningsgodis kommer i flera fina smaker. Varje vildsvinsburgare är ca 4 cm och kan brytas i mindre bitar.

Innehåll:
99% vildsvin
1% mussla

Passar de flesta hundar. Ersätter inte deras dagliga foder.

Tillverkat i Sverige.
Storlek per hamburgare: ø 4 cm, höjd ca 4 mm.
Innehåll: 120 gram.

Analytiskt innehåll:

  • Protein 33%
  • Fett 55%
  • Aska 2%
  • Växtfibrer 7%
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionHandgjord
UrsprungSverige
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Skinkrulle liten - tuggben nöt & gris

Skinkrulle från RAUH är ett gott tuggben av rullat nötskinn med grisrulle i mitten.

Tillverkat av nöt och gris helt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Inga farliga ändknutar, inget lim och ingen färg. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
Passar till liten och medelstor hund.
55,00 kr

Oxhjärta hundgodis Ox Heart - Farm & Forest®

Hundgodis på svenskt hjärta från nöt. Lufttorkade bitar av nöthjärta är en riktig vitaminbomb som du kan belöna din hund med. Det är både nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Rikt på proteiner, aminosyror inklusive taurin, B-vitaminer tiamin (B1) och folat (B9), järn, fosfor, kalium, zink och selen. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser och produktionen sker i Sverige.
100,00 kr

Kycklinghjärta hundgodis Chicken Heart - Farm & Forest®

Hundgodis på svenskt hjärta från kyckling. Lufttorkade bitar är en riktig vitaminbomb som du kan belöna din hund med. Kycklinghjärta är nyttigt och samtidigt lättsmält. Det är ett naturligt hundgodis med låg fetthalt. Hundgodiset har ett hälsosamt näringsinnehåll av protein, B-vitaminer (särskilt B12), zink, selen och järn. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forset®. och är naturligt utan tillsatser. Produktionen sker i Sverige.
100,00 kr

Kalvbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Kalvbitar från Sund Hundmat är en rykande färsk nyhet. Det är ett frystorkat hundgodis som smälter i munnen och det är förstås supernyttigt. Kalvbitarna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Och det fungerar perfekt till vardags också.
89,00 kr