Close
Sök

HUMLE Nosig nosstift för torr och sårig nos

Tillverkare: Humle Från Kalvsved
185,00 kr
HUMLE Nosig är en nossalva för torr och sårig nos.
En hunds nos ska vara naturligt fuktig. Är nosen torr, sprucken eller skrovlig så kan det bero på faktorer som väder, lufttorrhet, genetiska orsaker eller vätskebrist. Med HUMLEs Nosig kan du hjälpa din hund att återfukta och återfetta nosen, stiftet är framtaget för hundens känsliga nos.
+ -

HUMLEs nosstift är en vidareutveckling av den populära tassalvan, HUMLE raska tassar. Salvan är anpassad för att fungera i ett behändigt stift så du lätt kan smörja in nosen. Stiftet har ingen tillsatt doft, utan endast en svag naturlig doft av oljorna och bivaxet.

Med tillsatt unika humleolja kan svamp, virus och bakterier dödas och tillsammans med andra ekologiska växtbaserade oljor skapas en miljö där svamp och jäst vantrivs och huden blir stärkt i sin naturliga återhämtning. 

Förpackningen är en BPA-fri hylsa av plast.

Humlen används traditionellt som en ingrediens i öl,  och har också goda egenskaper mot:

 • Svamp
 • Bakterier
 • Virus

Stiftet Nosig innehåller:

 • Ekologiskt Sheasmör
 • Ekologiskt Kakaosmör
 • Ekologiskt  Olivolja
 • Ekologisk doftfri kokosolja
 • Ekologisk  Ricinolja
 • Naturligt bivax från Blixtorp
 • Naturligt E-vitamin
 • Ekologisk Humleolja från Kalvsved
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som plast
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Glada Tassar tassalva

En naturlig, mjuk och behaglig tassalva som ger mjuka fina trampdynor. Salvan tillverkas för hand på Byggets gård av ekologisk sheasmör som blandas med ekologisk rapsolja för att få en konsistens som är lätt att stryka på. Alla ingredienser är milda, naturliga och noggrant utvalda. Sheasmöret som är ekologiskt, kallpressat och Fairtrade kommer nyskördat direkt från ett kvinnokooperativ i Ghana.
Glada Tassar mjukar också upp en torr liten nos och andra hudpartier.
190,00 kr

Eat SMALL Mobility hundgodis med insektsprotein 125 gram

Ett smakrikt, insektsbaserat godis för lägre klimatpåverkan. Varje godis är i form av en tass och är enkelt att bryta i mindre bitar.
80,00 kr

Känguru med pip och repsvans

Hundleksaken Känguru piper när man biter i magen och repsvansen fungerar bra till kamplek. Känguru från Beco är ett bra val då hundleksaken är tillverkad av återvunna PET-flaskor, både tyget och fyllningen. Gamla PET-flaskor får nytt liv, det är viktigt att panta 😉. Svansen är ett kraftigt bomullsrep. Pipisen i magen är av en tåligare sort. Tycker du och din hund om vattenapportering så flyter Känguru. Vattenlek är skoj.
Storlek 15 x 36 x 4 cm.
220,00 kr

Eat Small tuggpinnar dental 4-pack

Eat SMALL dental är tuggpinnar baserade på insektsprotein och tillverkat av naturliga ingredienser - ett bra val om du vill minska din hunds tassavtryck och anamma en miljömedveten livsstil.

Påsen innehåller fyra tuggpinnar som är 14 cm långa och har diameter på ca 1,7 cm. De ger tuggmotstånd utan att vara hårda och din hund masserar tandköttet medan den tuggar. Inga tillsatser och konserveringsmedel. Ett bättre miljöval som gör åt mindre resurser än animaliska tuggpinnar och insekter ger ett mindre koldioxidutsläpp än kött.
70,00 kr