Close
Sök

Djuriska droppar

Tillverkare: Kalvsved
265,00 kr
Djuriska Droppar är en svensktillverkad produkt med unik humleolja. Dropparna kan hjälpa din hund med öronproblem. Djuriska droppar är mjuka och skonsamma och löser upp smuts i örat som du sedan enkelt torkar ur. De utvalda råvarorna har var och en varsin uppgift när det kommer till att rengöra, läka och skydda.
Djuriska droppar är ett fint hantverk och tillverkas i Östergötland, Sverige.
+ -

Använd HUMLE Djuriska droppar vid:

  • Rengöring av öron hos hund, häst, kanin och andra djurslag i behov.
  • Förebyggande behandling i örongångar och ytteröron.
  • Behandling av övriga hudområden som är utsatta för utslag, eksem, och svamp.

De vanligaste orsakerna kopplat till öronproblem hos hund är förekomsten av jästsvampen Malassezia pachydermatis och bakterien Staphylococcus epidermis. Målet med Kalvsveds droppar är att komma åt dessa stammar och skapa en miljö där dessa organismer får svårt att leva.

Djuriska droppar innehåller enbart enbart ekologiska oljorav jojobaolja, olivolja, kokosolja, ricinolja, humleolja, E- vitamin och eteriska oljor.

Innehåll 10 ml.

Användning för hundens öron:

Vid rengöring, droppa några droppar i ytterörat och/eller ner i hörselgången, antal beroende på örats storlek. Massera varsamt in oljan där du kommer åt, låt verka någon minut. Ta en bomullstuss och torka försiktigt ur örat, oljorna kommer ha löst upp smutsen och kommer lossna lätt.

Vid akut problem som inte behöver vetrinärbeslök upprepa dagligen i tills du upplever att problemen avtagit, därefter kan du underhålla örat med fortsatt användning 1-2 ggr i veckan, eller efter behov.

Du kan även massera in oljan utan att torka ur det om örat inte är smutsigt.

Det är inte giftigt att äta, men vi rekommenderar er att inte låta hunden få i sig det.

Övrig användning för djur:

Efter egen erfarenhet och djurets behov.

Hållbarhet öppnad förpackning: 24 månader.

HUMLE Djuriska droppar är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se
Djurägaransvar

Du som hundägare  har alltid ansvaret för din hund vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Välj veterinärvård när så krävs och naturliga salvor och droppar när det passar bra. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av det finns.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som glas
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Torkad lunga från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.

Klickern är med på bilden för att du ska få en uppfattning om storleken.
50,00 kr

Klotång Miller

Detta är en klotång som är riktigt bra! Med bra redskap blir upplevelsen av att klippa klorna behagligare. Det är mycket enklare för dig att göra det lätt och smärtfritt och med perfekt resultat. I och med att den är så skarp är det lätt att klippa väldigt lite och du kan klippa pö om pö tills klon är lagom lång.
139,00 kr

Torkad lever från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

När det är dags för belöning ska det vara riktigt gott hundgodis. Vår torkade lever är närproducerad och till stor del ekologisk.

Levern är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men lätt att bryta till mindre bitar och den smular lite.

Klickern är med på bilden för att du ska få en uppfattning om storleken.
50,00 kr

Orbiloc Safety Light suverän hundlampa

Orbiloc Safety Light syns oslagbart bra, är lätt att fästa på sele eller halsband, har otroligt lång livslängd och är vattentät. Orbiloc Safety Light är mycket tålig och robust. Orbiloc Safety Light har 3 års garanti. Tillverkad i Danmark.
249,00 kr