Close
Sök

Djuriska droppar

Tillverkare: Humle Från Kalvsved
275,00 kr
Djuriska Droppar är en svensktillverkad produkt med unik humleolja. Dropparna kan hjälpa din hund med öronproblem. Djuriska droppar är mjuka och skonsamma och löser upp smuts i örat som du sedan enkelt torkar ur. De utvalda råvarorna har var och en varsin uppgift när det kommer till att rengöra, läka och skydda.
Djuriska droppar är ett fint hantverk och tillverkas i Östergötland, Sverige.
+ -

Använd HUMLE Djuriska droppar vid:

  • Rengöring av öron hos hund, häst, kanin och andra djurslag i behov.
  • Förebyggande behandling i örongångar och ytteröron.
  • Behandling av övriga hudområden som är utsatta för utslag, eksem, och svamp.

De vanligaste orsakerna kopplat till öronproblem hos hund är förekomsten av jästsvampen Malassezia pachydermatis och bakterien Staphylococcus epidermis. Målet med Kalvsveds droppar är att komma åt dessa stammar och skapa en miljö där dessa organismer får svårt att leva. 

Djuriska droppar innehåller enbart enbart ekologiska oljorav jojobaolja, olivolja, kokosolja, ricinolja, humleolja, E- vitamin och eteriska oljor.

Innehåll 10 ml. 

Användning för hundens öron:

Vid rengöring, droppa några droppar i ytterörat och/eller ner i hörselgången, antal beroende på örats storlek. Massera varsamt in oljan där du kommer åt, låt verka någon minut. Ta en bomullstuss och torka försiktigt ur örat, oljorna kommer ha löst upp smutsen och kommer lossna lätt.

Vid akut problem som inte behöver vetrinärbeslök upprepa dagligen i tills du upplever att problemen avtagit, därefter kan du underhålla örat med fortsatt användning 1-2 ggr i veckan, eller efter behov.

Du kan även massera in oljan utan att torka ur det om örat inte är smutsigt.

Det är inte giftigt att äta, men vi rekommenderar er att inte låta hunden få i sig det.

Övrig användning för djur:

Efter egen erfarenhet och djurets behov.

Hållbarhet öppnad förpackning: 24 månader.

HUMLE Djuriska droppar är framtagen för djur och därmed registrerad i produktregistret via kemi.se
 
Djurägaransvar

Du som hundägare  har alltid ansvaret för din hund vare sig det gäller mat, schampo, salvor, rutiner, motion osv. Välj veterinärvård när så krävs och naturliga salvor och droppar när det passar bra. Vi rekommenderar ingen att avstå från veterinärvård när behov av det finns.

PS. Själva sätter vi Djuriska droppar på våra myggbett och andra insektsbett, det fungerar hur bra som helst.
DS.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som glas
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Magiskt bra!
Har testat på både sår och irritation i huden som läkt på 1-2 dagar med hjälp av dropparna. Och en bonuseffekt är att fästingar verkar hålla sig borta när hon får en droppe om dagen i nacken! Djuriska droppar kommer alltid ingå i mitt hem-apotek i fortsättningen!
Gäst | 2021-05-31 22:55
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

Älgpinne - moose stick - gott hundgodis från RAUH

En älgpinne eller som RAUH kallar det, älgsalami. I riktigt fin kvalitet av högkvalitativa råvaror. Älgpinnen är helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri. Älgköttet kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. Lunga och hjärta från nöt kommer från finska djur. Älgpinne passar alla hundar och du bryter enkelt de bitar du vill ge som godis, fin som belöning vid träning. Knaprig och god, alltså inte mjuk. Passar också som tuggben till de mindre hundarna.

På bilden med fyra fina belöningar ser du framifrån: liten Bim Belly Bom, grisrulle, älgpinne och Bim Belly Bom.
Från 25,00 kr

RAUH Nöt P14 - tuggben

RAUHs fina tuggben av nötskinn är helt utan tillsatser och torkat på traditionellt vis. Dessa äkta nordiska tuggben finns i olika storlekar så du ska hitta rätt storlek till din hund.

Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation . Det smakar gott och blir fint tidsfördriv för din hund. Lätt, låg energihalt.
35,00 kr

RAUH Beef Toast liten - tuggben nöt & biff

Beef Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med en biff av torkat nötkött i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till liten och medelstor hund.
60,00 kr