Close
Sök

HUMLE Pälsglans Fur-Ever

Tillverkare: Humle Från Kalvsved
185,00 kr
HUMLE Pälsglans Fur-Ever är en undergörande dunderkur till päls i behov av återfuktning, glans och lyster.
Får din hund tovor i pälsen? Letar du efter den perfekta balsamsprayen eller pälsglansen till din hund? HUMLEs bidrag till pälsvård för hund är en mycket dryg ekologisk olja med egenskaper som gör pälsen, mjuk och lätt att reda ut. Fur-Ever innehåller enbart ekologiska oljor.
+ -

Fur-Ever är tillverkad av enbart ekologiska, vegetabiliska oljor, med ett naturligt silikon som utvinns ur ekologisk olivolja. En undergörande, näringsrik olja med härlig lyster för den kräsne. Pälsglansen fungerar även på hästar.

ANVÄNDNING:
Krama i några droppar (OBS väldigt dryg så enstaka droppar räcker!) i pälsen och massera in ordentlig med händerna före du borstar ut olja ordentligt. Lämnar en glansig och smutsavvisande yta efter sig.

10 ml, glasflaska med spraykork.

Pälsglans Fur-Ever innehåller:

Jojobaolja*, tistelolja*, natura plantsil*, humleolja*, E- vitamin*.

* =Eko

Karens tävling
Humle Från Kalvsveds helt naturliga produkter kan ha naturlig påverkan på hästen. Vi ser inte att innehållet skulle kunna klassas som något enligt listorna för vad som ger karenstid. Men better safe then sorry,  så ska du tävla, rekommenderar vi dig att inte använda våra produkter 96 timmar före start.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som glas
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt