Close
Sök

Hundigt koppel - blå/gul

Tillverkare: Hundigt
300,00 kr
Det fina kopplet är handgjort av oss på Hundigt i den grymma färgkombinationen blå och gul. Vi har valt att göra kopplet gult vid handtaget och blått vid haken. Den gula delen är ca 2/3 och den blåa 1/3 av kopplets längd. Men du kan självklart välja själv! Kopplet har ett mindre, smidigt handtag och i andra änden en BGB-hake av bästa kvalitet. Du väljer själv hur långt kopplet ska vara. Du kan matcha perfekt med samma färger som våra långkoppel / sökkoppel 3 meter och 5 meter.
*
*
*
*
Lagerstatus: 4 i lager
+ -

Kopplet är ca 13 mm brett och 4 mm tjockt. Flätningen gör kopplet lätt, smidigt och följsamt. Det drar inte till sig fukt och flyter i vattnet, kommer det en regnskur torkar det på nolltid.

Kopplet är splitsat och det finns varken knutar eller lim som kan gå upp. Där färgbytet sker är kopplet något tjockare, eftersom två rep möts.

Vi gör kopplet efter dina önskemål vad gäller färg, längd och hake. Leveranstiden är 1-2 veckor.

Mät dina koppel hemma för att lista ut vilken längd du vill ha på ditt koppel. Här kommer lite tips utifrån våra upplevelser:
1,9 meter har vi valt att göra våra koppel med BGB-hake. Det låter dig ge din hund lite extra utrymme på promenaden. Fungera på tävlingsområdet i Nose Work.
1,8 meter är den längd på koppel vi upplever att vi ser mest av.
1,6 meter är ett "kort vanligt koppel".
1 meter ger dig ett kort koppel för när du vill hålla din hund nära. Passar utmärkt om du vill ha lite att bära på i fickan.

Det går att få i samma färger som våra långkoppel / sökkoppel 3 meter och 5 meter så du kan matcha! Ligger någon färg inte uppe för beställning är den antagligen tillfälligt slut.

Vi blir bara glada om du frågar efter något speciellt, så tveka inte att skicka ett mejl.

Om du tävlar nose work säger regelverket att du på sökområdet måste ha ett koppel med maxlängd 2 meter. I söken får du ha hur långt koppel eller lina som helst.
Klippt ur relgerna: Hunden ska söka i koppel såsom fast koppel, spårlina eller flexikoppel om inget annat bestämts. Undantag är de förare som på grund av funktionsnedsättning är hindrade att ha sin hund kopplad. Hund ska på tävlingsområdet hållas kopplad i ett max två meter långt koppel under tiden de inte deltar i ett moment.

Kopplet är tillverkat av oss på Hundigt och vi har med omsorg valt ut alla delarna, detta kan du läsa mer om under specifikationer.

Kopplet är gjort av ihåligt flätat rep av polypropylen som kan återvinnas och är OEKO-TEX® märkt, vilket innebär att det är fritt från gifter. Tillverkningen sker i Europa.

Hundigts logga är vävd i återvunnen polyester av ett litet danskt företag.

Vi har valt att använda BGB-haken som är en svensk uppfinning med produktionen i Sverige. Vi har den hemma i tre storlekar och beroende på kopplets längd och ändamål väljer vi att använda de olika storlekarna. Du är alltid välkommen att fråga om du inte hittar just den kombinationen som passar dig bäst.

BGB-hakevikttotal längdinsides mått öglatjocklek
nr 0-m18 g57 mm15 mm3 mm
nr 026,5 g67 mm18 mm3 mm
nr 148,5 g72 mm24 mm5 mm

Maskintvätt max 30° C, använd tvättpåse. Ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är det mycket lerigt så skölj av och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss så ser vi gärna om det går att laga.

Specifikationer
ProduktionNärproducerat, Handgjord
UrsprungSverige
FörpackningIngen förpackning
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt