Close
Sök

Hundmatskål On the go - Hevea

Tillverkare: Hevea
155,00 kr
Resematskålen On the go från Hevea är hopvikbar occh ryms nästan över allt. Bra att ha på kursen, i bilen, på vandringen, på semestern och när du tävlar. Så liten att den kan rymmas i en rejäl ficka om du t ex vill ha med den mellan söken när du tävlar och tränar Nose Work. Skålen passar lika bra till vatten som till mat. Lät att diska ur. Lättviktig och hopvikbar.
+ -
Perfekt i din hundtränarväska, vandringsryggsäcken och i bilen. Din hund kan alltid få vatten att dricka och vid behov fungerar den perfekt för maten till en mindre eller mellanstor hund. Som vattenskål fungerar den till alla utom de allra största raserna.
 
Naturgummi är biologiskt nedbrytbart, det håller länge men bryts ned när den hamnar bland bakterier och organismer som sätter fart på processen, som t ex i jorden eller i en sjö. Produkten är komposterbar.
 
Heveas produkter för hund testas på samma sätt som deras produkter för bebisar och barn testas. Så ute på vift kan du ha en skål till barnet och en till hunden för servering av mellanmål.
 
Certifierat vegansk.
 
Storlek: ø 13 cm. Höjd 5 cm. Höjd i ihopvikt 1,7 cm.
Rymmer 300 ml.
Ursprung: Malaysia

SKÖTSELRÅD:

  • Lätt att rengöra. Diska ur för hand och låt torka.
  • Tål att frysas.
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialNaturgummi
InnehållVeganskt
UrsprungMalaysia
Fraktas till SverigeMed båt
ÅtervinningKomposterbar
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt