Close
Sök
Bild för kategori Hundsockar

Hundsockar

Hundsockar som kallas både hundtossor och hundskor, alla har funktionen att skydda hundens tassar från grus, vassa stenar, varmt trottoar, snö, salt och is som klumpar mellan tårna. Det kan behövas skydd vid många olika tillfällen och vid olika hundsporter som ni utövar tillsammans du och din hund. Strumpor skyddar hundtassar. Och att tassarna mår bra är en förutsättning för allt ni gör tillsammans.

Ha alltid med hundsockar som skydd på vandringar. Ha i beredskap när det är kallt ute, kanske på fjällsemestern. Och när det är risk för att underlaget kan ge skador. Det finns många olika anledningar till att hundsockor behövs.

Non-stop dogwear Long distance bootie - hundtossor snö

Long distance bootie från Non-stop dogwear är en hundsocka framtagen av Non-stop och främst avsedd för snö. En beprövad modell med kardborre runt skaftet, fungerar i alla lägen. Hundsockarna skyddar mot snö, is och salt.
139,00 kr

Non-stop dogwear Protector bootie - hundsockar

Protector bootie från Non-stop dogwear är slitstarka hundsockar eller hundtossor som de också kallas. En beprövad modell med kardborre runt skaftet fungerar i alla lägen. Sockarna skyddar mot grova ytor, skare, glasskärvor, salt och varm asfalt. de skyddar också känsliga tassar mot alldeles vanligt underlag.
349,00 kr