Close
Sök

Non-stop dogwear Long distance bootie - hundtossor snö

Tillverkare: Non-stop dogwear
139,00 kr
Long distance bootie från Non-stop dogwear är en hundsocka framtagen av Non-stop och främst avsedd för snö. En beprövad modell med kardborre runt skaftet, fungerar i alla lägen. Hundsockarna skyddar mot snö, is och salt.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Dessa hundtossor från Non-stop fungerar lika bra till träning som till race. Hundstrumporna fästs med elastisk kardborrband, vilket gör att de sitter bra på tassen. De är rymliga inuti för att ge plats åt den naturliga rörelsen i trampdynor och klor. Om du är ute i flera timmar kan det vara skönt för hunden om du roterar tossan 180 grader efter ett par timmar. Detta gör också att du kan slita på sockan "hela varvet runt" och få ut mer av varje par. Ju längre du är ute desto viktigare är det att du inte drar åt kardborren för hårt. Bra riktmäre är att du ska få in en finger mellan hunden och kardborren.

Hundsockorna är gjorda i tätvävd polyamid. Precis som allt vi har på fötterna blir de slitna. Long distance bootie är anpassade för snö men fungerar såklart även på barmark men har då inte lika bra slitstyrka som protector bootie.

Storleken på hundsockarna signaleras genom färgen på kardborrebandet.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

 

STORLEK3XS ljusblå2XS olivgrönXS gulS rödM blåL vitXL grön
Bredd:1-2 cm2-3 cm3-4 cm4-5 cm5-6 cm6-7 cm7-8 cm
TOSSA:
vikt:3 g5 g6 g8 g8 g10 g11 g
vikt 4-pack:11 g16 g20 g29 g32 g37 g41 g
bredd:4,5 cm5,5 cm7 cm8 cm9 cm10 cm11 cm

I slutet av filmen ser du hur du enkelt mäter tassen på din hund för rätt storlek.

Våra råd om hur du ska mäta tassen är uppdaterade efter Non-Stops senaste rekommendationer.

DETALJER
• Tät vävd nylon
• Stängs med elastiskt kardborreband
• Skyddar tassar mot snö
• Levereras i 4-pack

MATERIAL
Nylon

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

RAUH Beef Toast stor - tuggben nöt & biff

Beef Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med en biff av nötkött i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och kött förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till medelstor och stor hund.
90,00 kr

RAUH älgsticka - tuggben

Älgsticka till små hundar och valpar. Den kallas också Power Stick. Helt naturligt tuggben av rullad älghud som torkats helt utan tillsatser, enligt traditionella metoder. Passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt. Mycket hållbart.

Mått ca 16x 1,5 x 1,5 cm.
55,00 kr