Close
Sök

Long distance bootie - hundtossor snö

Tillverkare: Non-stop dogwear
119,00 kr
Long distance bootie är en hundsocka framtagen av Non-stop och främst avsedd för snö. En beprövad modell med kardborre runt skaftet, fungerar i alla lägen. Hundsockarna skyddar mot snö, is och salt.
*
Lagerstatus: Välj variant nedan
+ -

Dessa hundtossor från Non-stop fungerar lika bra till träning som till race. Hundstrumporna fästs med elastisk kardborrband, vilket gör att de sitter bra på tassen. De är rymliga inuti för att ge plats åt den naturliga rörelsen i trampdynor och klor. Om du är ute i flera timmar kan det vara skönt för hunden om du roterar tossan 180 grader efter ett par timmar. Detta gör också att du kan slita på sockan "hela varvet runt" och få ut mer av varje par. Ju längre du är ute desto viktigare är det att du inte drar åt kardborren för hårt. Bra riktmäre är att du ska få in en finger mellan hunden och kardborren.

Hundsockorna är gjorda i tätvävd polyamid. Precis som allt vi har på fötterna blir de slitna. Long distance bootie är anpassade för snö men fungerar såklart även på barmark men har då inte lika bra slitstyrka som protector bootie.

Storleken på hundsockarna signaleras genom färgen på kardborrebandet.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

STORLEKXXXS ljusblåXXS olivgrönXS gulS rödM blåL vitXL grön
Bredd:2-3 cm3-4 cm4-5 cm5-6 cm6-7 cm7-8 cm8-9 cm
TOSSA:
vikt:3 g5 g6 g8 g8 g10 g11 g
vikt 4-pack:11 g16 g20 g29 g32 g37 g41 g
bredd:4,5 cm5,5 cm7 cm8 cm9 cm10 cm11 cm

I slutet av filmen ser du hur du enkelt mäter tassen på din hund för rätt storlek.

DETALJER
• Tät vävd nylon
• Stängs med elastiskt kardborreband
• Skyddar tassar mot snö
• Levereras i 4-pack

MATERIAL
Nylon

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt