Close
Sök

Protector bootie - hundsockar

Tillverkare: Non-stop dogwear
349,00 kr
Protector bootie är slitstarka hundsockar eller hundtossor som de också kallas. En beprövad modell med kardborre runt skaftet fungerar i alla lägen. Sockarna skyddar mot grova ytor, skare, glasskärvor, salt och varm asfalt. de skyddar också känsliga tassar mot alldeles vanligt underlag.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Protector bootie hundstrumpor är tillverkade av antisnittmaterial av klass 5 (skala 1-5), doppat i nitrilgummi för extra skydd. Gummibeläggningen gör strumporna vattentåliga och ger hunden ett bra grepp även på släta ytor.

Protector bootie är designad för hundkörning och promenader, men kan användas av alla hundar som behöver bra skydd på tassarna. Insidan är sömlös för att undvika skavsår. Hunden får god kontakt med ytan tack vare mjuka och bekväma material. Strumporna fästs med elastisk kardborrband, vilket gör att de får bra passform. Om du är ute och går i flera timmar kan det vara skönt för hunden om du roterar tossan 180 grader efter ett par timmar. Detta gör också att du kan slita på sockan "hela varvet runt" och få ut mer av varje par.

Storleken på hundsockarna signaleras genom färgen på kanten.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

STORLEKS rödM blåL vitXL grön
Bredd:5-6 cm6-7 cm7-8 cm8-9 cm
TOSSA:
vikt:16 g20 g22 g29 g

I slutet av filmen ser du hur du enkelt mäter tassen på din hund för rätt storlek.

DETALJER
• Skärstyrka: 5*
• Stängs med elastiskt kardborreband
• Bra grepp även på släta ytor
• Bekväm stretch i tyget
• Levereras i 4-pack

* Materialets skärstyrka fastställs genom att man skär i tyget med ett rakblad. Ju mer tryck tyget tål utan att skadas desto högre skärstyrka. Skalan går från 1 till 5, där den högsta möjliga nivån är 5.

MATERIAL
40% polyeten, 15% polyamid, 10% polyester, 10% glasfiber, 5% spandex, 20% nitrilgumm

Maskintvätt max 40° C, ska inte torktumlas. Stäng kardborrelåsen innan tvätt. Använd inte sköljmedel.

Torka av sockarna en fuktig trasa efter aktivitet om de blivit smutsiga.

Är de mycket leriga så skölj av dem och låt dem torka separerade.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Storlekshjälp
Försökte följa hur det mättes på videon, men dom blev på tok för stora. Efter byte till storlek M blev det helt perfekt. Jag har en fullvuxen jämthundstik, om ni vill ha referens på vilken strumpa som passar vilken hund! :)
/Kajsa
Gäst | 2021-06-09 14:21
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Andbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Frystorkade andbitar är fina och lätta att bryta längs köttets fibrer. De luktar nästan ingenting men testpaneler här säger att de smakar desto godare. Den tionde smaken i Sund Hundmats succéserie med frystorkade bitar av olika slag. Helt fritt från tillsatser, alltså lika nyttigt som gott.
Det frystorkade godiset är superfin belöning vid träning och tävling eller när det ska vankas något extra gott av någon anledning. Det bästa är att en kan unna sig det som vardagsgodis också, för det är riktigt prisvärt.
129,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
16,00 kr

Magnet

Magnet som du kan använda när du tränar nose work. Stark och fäster bra på magnetiska underlag. Använd din påhittighet och skapa kluriga, magnetiska gömmor.
Storlek: ø 12 mm, höjd 3 mm. Nickelpläterade. Kvalitet: N35-45.
15,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr