KLICK – hundfotografering med glädje

Visst vore det underbart att kunna ta de där fantastiska bilderna på sin allra bästa vän, föreviga de bästa stunderna. Boken KLICK - hundfotografering med glädje är en otroligt fin bok, stor i formatet och med vackra bilder förstås. Den är fylld av tips på hur du ska fota, hur du ska träna dina hundar inför fotografering. Fotograf Åsa Jakobsson.
Lagerstatus: I lager
299,00 kr

Boken ger dig tips på hur du kan slipa dina färdigheter som hundfotograf men också vad du kan göra som hundtränare för att få dina modeller att vara med på alla dina upptåg. Vad ska du tänka på för att ta det bästa hundporträttet, hur kan du skapa stämning med miljön, hur fotograferar du hundar som är i full rörelse, vad skiljer fotografering inomhus från och utomhus? Detta och mycket mer får du svar på i boken KLICK!

Boken går igenom systemkamerans många fördelar i hundfotograferingen – men vill du bara fotografera med din mobilkamera går det bra det med. Hundbilderna är många och vackra. 

Åsa Jakobsson är fotograf med varierande uppdrag och onlinekurser genom KelpiePhoto. Åsa driver en blogg för planering och hundträning med namnet The Creative Kelpie, är lärare på gymnasienivå i hundkunskap och fotografi och är dessutom instruktör genom Glädjeklick. Åsa tränar sina hundar Midiori, Valle och Mårran i allt som är roligt, och tävlar i tävlingslydnad och rallylydnad.