Close
Sök

Klotång Miller

Tillverkare: Millers
139,00 kr
Detta är en klotång som är riktigt bra! Med bra redskap blir upplevelsen av att klippa klorna behagligare. Det är mycket enklare för dig att göra det lätt och smärtfritt och med perfekt resultat. I och med att den är så skarp är det lätt att klippa väldigt lite och du kan klippa pö om pö tills klon är lagom lång.
Lagerstatus: Ej i lager
+ -

Millers klotång för hundar är:

 • vass och klipper lätt utan att låta onödigt
 • riktigt fin kvalitet, livstids garanti om den inte utsätts för rost
 • enkelt och bra grepp
 • smidig i själva tången som gör att du ser klon och tången bra
 • plattan bakom tången kan du vika ned om den är i vägen
 • bekväm i handen
 • lätt att låsa stängd
 • fungerar både på små och stora tassar, trots att den är ganska liten

Millers klotång är helt OK vad gäller hållbar produktion. En klotång måste en ha, då är denna nog faktiskt det allra bästa alternativet.

 • hög kvalitet gör att du har den länge och slipper köpa en ny. En grundregel för miljötänk.
 • mycket metall vilket är ett bra material, slitstarkt och återvinningsbart
 • sparsamt med plast, endast tunn gummibeklädnad för bekvämt grepp
 • liten förpackning
 • tillverkad i USA där det finns lagar för anställning och arbetare har drägliga förhållanden

Du kommer aldrig att ångra att du köper Millers klotång.

Tack till min vän Cilla som tog med sin klotång på skidsemester till Åre så jag fick prova den :D 

Vill du se en liten instruktionsfilm om kloklippning. Agria har gjort en film och de använder Millers klotång när de klipper klorna på en söt liten hund.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialMetall
ProduktionEtisk
UrsprungUSA
ÅtervinningÅtervinns som metall
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Bra överlag!
Bra klotång överlag. Lätt och smidig, dock upplevt problem att det man klippt bort ibland fastnar i gripklon och man får försöka pilla bort.
Recensent: Jolanta | 2019-05-07 14:29
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Bästa klotången
Världens bästa klotång enligt mig. Rekommenderas!
Recensent: Gäst | 2018-11-11 11:20
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 26,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
25,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr

Rallylydnadskortlek

Har du också saknat en kortlek som hjälper dig och din hund att lära in rallylydnad?

Varje kort har en skylt på ena sidan och förklaringen till skylten på andra sidan. Detta blir till stor hjälp när du ska träna rallylydnad med din hund. Kortleken baseras på reglerna som gäller från och med 2017-01-01 till och med 2022-12-31. Alla 86 skyltarna ingår - nybörjarklass, fortsättningsklass, avancerad klass och mästarklass. Och varje kort är märkt med rätt nummer som också visar vilken klass skylten hör till. Korten är 92 * 57 mm. De är tryckta på ett behagligt papper som laminerats för att bli tåligare och korten har mjuka, runda hörn. Inget vasst som hakar upp sig i till exempel fickan.
250,00 kr