Close
Sök

Kycklinghjärta hundgodis Chicken Heart - Farm & Forest®

Tillverkare: Farm & Forest
100,00 kr
Hundgodis på svenskt hjärta från kyckling. Lufttorkade bitar är en riktig vitaminbomb som du kan belöna din hund med. Kycklinghjärta är nyttigt och samtidigt lättsmält. Det är ett naturligt hundgodis med låg fetthalt. Hundgodiset har ett hälsosamt näringsinnehåll av protein, B-vitaminer (särskilt B12), zink, selen och järn. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forset®. och är naturligt utan tillsatser. Produktionen sker i Sverige.
+ -

Farm & Forest® är ett riktigt gott och nyttigt belöningsgodis. kycklinghjärtan är ju små av naturen, ca 1x1 cm.

Innehåll:
100% kycklinghjärta
Passar de flesta hundar. Ersätter inte deras dagliga foder.

Tillverkat i Sverige.
Storlek per bit ca 1x1 cm.
Innehåll: 120 gram.

Analytiskt innehåll:

  • Protein 60%
  • Fett 18%
  • Aska 27%
  • Vatten 7%
  • Växtfibrer 1%
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionHandgjord
UrsprungSverige
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Skinkrulle liten - tuggben nöt & gris

Skinkrulle från RAUH är ett gott tuggben av rullat nötskinn med grisrulle i mitten.

Tillverkat av nöt och gris helt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Inga farliga ändknutar, inget lim och ingen färg. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
Passar till liten och medelstor hund.
55,00 kr

Tjurmuskel medium 🦴 längd 12 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel medium är ca 12 cm lång oh väger ca 20 gram (medelvikt när vi vägt 100 st)
25,00 kr

Oxhjärta hundgodis Ox Heart - Farm & Forest®

Hundgodis på svenskt hjärta från nöt. Lufttorkade bitar av nöthjärta är en riktig vitaminbomb som du kan belöna din hund med. Det är både nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Rikt på proteiner, aminosyror inklusive taurin, B-vitaminer tiamin (B1) och folat (B9), järn, fosfor, kalium, zink och selen. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser och produktionen sker i Sverige.
100,00 kr

Kalvbitar - frystorkat hundgodis, Sund Hundmat

Kalvbitar från Sund Hundmat är en rykande färsk nyhet. Det är ett frystorkat hundgodis som smälter i munnen och det är förstås supernyttigt. Kalvbitarna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Och det fungerar perfekt till vardags också.
89,00 kr