Close
Sök

Oxhjärta hundgodis Ox Heart - Farm & Forest®

Tillverkare: Farm & Forest
100,00 kr
Hundgodis på svenskt hjärta från nöt. Lufttorkade bitar av nöthjärta är en riktig vitaminbomb som du kan belöna din hund med. Det är både nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Rikt på proteiner, aminosyror inklusive taurin, B-vitaminer tiamin (B1) och folat (B9), järn, fosfor, kalium, zink och selen. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser och produktionen sker i Sverige.
+ -

Farm & Forest® är ett riktigt gott och nyttigt belöningsgodis. Nöthjärtat är tärnat i mindre bitar, sa 1x1 cm.

Innehåll:
100% nöthjärta

Passar de flesta hundar. Ersätter inte deras dagliga foder.

Tillverkat i Sverige.
Storlek per bit ca 1x1 cm.
Innehåll: 120 gram.

Analytiskt innehåll:

  • Protein 70%
  • Fett 18%
  • Aska 6%
  • Växtfibrer 7%
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionHandgjord
UrsprungSverige
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Skinkrulle liten - tuggben nöt & gris

Skinkrulle från RAUH är ett gott tuggben av rullat nötskinn med grisrulle i mitten.

Tillverkat av nöt och gris helt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Inga farliga ändknutar, inget lim och ingen färg. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
Passar till liten och medelstor hund.
55,00 kr

Njord nötrulle 30 - päls utåt - XL

Njord nötrulle 30 med päls utåt är en riktigt härlig upplevelse för många hundar. Njord står för ett svenskt hantverk och de är tillverkade av kohud från lokala gårdar. Vid produktion av Njords tuggben används hela huden, inklusive den exklusiva narvhuden. För dessa rullar används tjockare hudstycken för att säkerställa ett rejält tuggmotstånd – ett tugg som räcker länge helt enkelt. Detta tugget blir dessutom extra spännande genom att pälsen lämnas kvar och hudstycket rullas med pälsen utåt. Pälsen trimmas ner till ca 3 mm (som på Njords övriga tugg). Eftersom pälsen lämnas kvar kan kemikalier uteslutas helt från tillverkningsprocessen. Detta är också orsaken till att tuggbenen kladdar mindre, håller längre och smakar bättre. Pälsen kan trigga hundens naturliga instinkter och hjälper matsmältningen genom dess höga fiberinnehåll.
Nötrullarna med pälsen utåt består av rullad lufttorkad nöthud och är de grövsta bland Njords tugg. Benet kan ha berikande egenskaper för en del hundar. Den naturliga doften tillsammans med pälsen som kan dras bort kan främja ett naturligt beteende, detta tuggben ger en härlig stunds gnagande. Prova gärna att gömma benet för extra berikning!
220,00 kr

Vildsvin hundgodis Boar Burgers - Farm & Forest®

Hundgodis på svenskt viltkött från vildsvin. De framställs av vildsvinsfärs och dessa lufttorkade små hamburgare är rika på vitamin B. Dessutom tillsatt svenskt musselprotein som innehåller omega 3 och 6. En nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Omega 3 och 6 är bra för hundens leder. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser. Endast det fina musselproteinet är tillsatt vid produktionen som sker i Sverige.
100,00 kr

Raw for paw Ren - ekologiskt hundgodis

Raw for paw wild reindeer är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Råvaran kommer från renar som lever det goda livet i de svenska skogarna. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
99,00 kr